Založ si blog

Zadržanie Petrova a Zemana by mohlo viesť k pádu Matovičovo-Hegerovej vlády

Petrov a Zeman sú mafiánski kajúcnici zo skupiny Takáčovcov, ktorí sú obvinení z trestných činov krivej výpovede, krivej prísahy a marenia spravodlivosti.

20.07.2021 ich chcel zadržať tím policajnej inšpekcie pod vedením vyšetrovatelky Santusovej, ale žiaľ po zásahu ministra vnútra Mikulca a policajného prezidenta Kovaříka sa mafiánskym kajúcnikom Petrovovi a Zemanovi podarilo utiecť.

Minister vnútra Mikulec a policajný prezident Kovařík pomohli dvom mafiánom Petrovovi a Zemanovi z mafiánskej skupiny Takáčovcov a poškodili špeciálny vyšetrovací tím policajnej inšpekcie.

Po Petrovovi a Zemanovi bolo vyhlásené pátranie.

Petrov by sa mohol nachádzať niekde v okolí Bratislava-Vajnory, kde má trvalé bydlisko na ulici Široká 10488/27.

Zeman by sa mohol nachádzať niekde v okolí Bratislava-Petržalka, kde má trvalé bydlisko na ulici Gercenova 1156/5.

Pokiaľ bývate niekde v okolí Bratislava-Vajnory alebo Bratislava-Petržalka, tak zbystrite pozornosť a pokiaľ tam uvidíte Petrova alebo Zemana, tak okamžite kontaktujte políciu alebo policajnú inšpekciu. Petrova so Zemanom to môže v niektorých situáciach „ťahať“ do miesta ich bydliska. Keď tam prídu, tak je pravdepodobné, že sa tam budú pohybovať nejak zamaskovaný. Treba si preto pozorne všímať všetky podozrivo pôsobiace osoby v okolí Bratislava-Vajnory a Bratislava-Petržalka.

Samozrejme je tu aj možnosť, že Petrov so Zemanom sa budú pohybovať po celom území Slovenska alebo v zahraničí. Preto pokiaľ niekde uvidíte tváre podobné Petrovovi alebo Zemanovi okamžite to hláste polícii alebo policajnej inšpekcii.

Ich tretí komplic Dömötör bol tímom policajnej inšpekcie našťastie zadržaný (stihli to pred Mikulcovým a Kovaříkovým zásahom proti tímu policajnej inšpekcie).

Dömötör sa už priznal k trestným činom krivej výpovede a krivej prísahy!

Chytenie Petrova a Zemana by s veľkou pravdepodobnosťou viedlo aj k ich priznaniu a aj k ich priznaniu, že na trestný čin krivej výpovede, krivej prísahy a marenia spravodlivosti ich navádzali okrem iných aj vyšetrovateľ NAKA Čurilla a prokurátori špeciálnej prokuratúry Repa a Šurek. Čurilla, Repa a Šurek by sa následne priznali, že konali na pokyn Lipšica, Mikulca a Matoviča.

Čurilla, Repa, Šurek, Lipšic, Mikulec a Matovič by následne skončili v kolúznej väzbe za trestné činy marenia spravodlivosti a manipulácie trestných konaní a to by následne znamenalo pád Matovičovo-Hegerovej vlády a predčasné parlamentné voľby.

Časť z uznesenia o vznesení obvinenia proti Petrovovi, Zemanovi a Dömötörovi.
Správa, ktorú napísal vyšetrovateľ NAKA Čurilla operatívcovi NAKA Kaľavskému.
Časť z uznesenia o vznesení obvinenia proti Petrovovi, Zemanovi a Dömötörovi.
Dömötör sa už v plnom rozsahu priznal k trestným činom krivej výpovede a krivej prísahy, ktoré mu boli kladené za vinu. Uzavrel dohodu s prokurátorom o vine a treste, súd túto dohodu schválil a už právoplatne odsúdil Dömötöra za spáchanie trestného činu krivej výpovede a krivej prísahy.

Prokurátor bratislavskej krajskej prokuratúry Rastislav Remeta začal trestné stíhanie v prípade prerušenia zaisťovacieho úkonu zo strany Prezídia Policajného zboru v prípade zásahu voči mafiánskym kajúcnikom Petrovovi, Zemanovi a Dömötörovi. Za dokázaných a potvrdených skutočností, že minister vnútra Mikulec dal pokyn policajnému prezidentovi Kovaříkovi, aby zastavil ten zásah týmu policajnej inšpekcie, je zrejmé, že v tomto trestnom stíhaní pôjde v prvom rade o Kovaříka a Mikulca.

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

charkov

Všetko sa zachvelo, jediný úder zničil celú ulicu. Rusi prvýkrát zabíjali 1,5-tonovou bombou

06.05.2024 16:27

Všetko naokolo sa zachvelo, akoby sa začalo zemetrasenie. Jediný úder zničil celú ulicu, napísal šéf vyšetrovacieho oddelenia regionálnej polície.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 250412x
Priemerná čítanosť článkov: 6108x

Autor blogu

Kategórie