Založ si blog

Matovič, Lipšic a Mikulec majú na mále! Prihára im! Ich „kariéry“ stoja alebo padajú na zadržaní alebo nezadržaní Petrova a Zemana

Vo chvíli ako budú Petrov so Zemanom zadržaní a začnú vypovedať o manipulácii trestných konaní, tak tým zmetú Matoviča, Lipšica, Mikulca a ich organizovanú skupinu organizujúcu manipuláciu trestných konaní, do ktorej okrem iných patria napríklad: Čurilla, Repa, Šurek, Kovařík, Makó, samotní Petrov so Zemanom, ich tretí komplic Dömötör a niekoľko ďalších členov.

Po zadržaní Petrova a Zemana všetci menovaný s najväčšou pravdepodobnosťou skončia v kolúznej väzbe, čo bude okrem iného znamenať aj pád Matovičovo-Hegerovej vlády.

Dá sa povedať, že zadržanie Petrova a Zemana sa bude prakticky rovnať predčasným voľbám, čiže tomu istému čo by nasledovalo po prípadnom úspešnom referende o predčasných voľbách.

Hľadaný mafiánsky kajúcnik Petrov, ktorý spáchal trestné činy marenia spravodlivosti, krivej výpovede, krivej prísahy a podieľal sa ako člen organizovanej skupiny na manipulácii trestných konaní.
Hľadaný mafiánsky kajúcnik Zeman, ktorý spáchal trestné činy krivej výpovede, krivej prísahy a podieľal sa ako člen organizovanej skupiny na manipulácii trestných konaní.
Matovič, Lipšic, Mikulec, Kovařík, Repa, Šurek, Makó, Petrov, Zeman

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249778x
Priemerná čítanosť článkov: 6092x

Autor blogu

Kategórie