Založ si blog

Zadržanie Petrova a Zemana by mohlo viesť k pádu Matovičovo-Hegerovej vlády

Petrov a Zeman sú mafiánski kajúcnici zo skupiny Takáčovcov, ktorí sú obvinení z trestných činov krivej výpovede, krivej prísahy a marenia spravodlivosti.

20.07.2021 ich chcel zadržať tím policajnej inšpekcie pod vedením vyšetrovatelky Santusovej, ale žiaľ po zásahu ministra vnútra Mikulca a policajného prezidenta Kovaříka sa mafiánskym kajúcnikom Petrovovi a Zemanovi podarilo utiecť.

Minister vnútra Mikulec a policajný prezident Kovařík pomohli dvom mafiánom Petrovovi a Zemanovi z mafiánskej skupiny Takáčovcov a poškodili špeciálny vyšetrovací tím policajnej inšpekcie.

Po Petrovovi a Zemanovi bolo vyhlásené pátranie.

Petrov by sa mohol nachádzať niekde v okolí Bratislava-Vajnory, kde má trvalé bydlisko na ulici Široká 10488/27.

Zeman by sa mohol nachádzať niekde v okolí Bratislava-Petržalka, kde má trvalé bydlisko na ulici Gercenova 1156/5.

Pokiaľ bývate niekde v okolí Bratislava-Vajnory alebo Bratislava-Petržalka, tak zbystrite pozornosť a pokiaľ tam uvidíte Petrova alebo Zemana, tak okamžite kontaktujte políciu alebo policajnú inšpekciu. Petrova so Zemanom to môže v niektorých situáciach „ťahať“ do miesta ich bydliska. Keď tam prídu, tak je pravdepodobné, že sa tam budú pohybovať nejak zamaskovaný. Treba si preto pozorne všímať všetky podozrivo pôsobiace osoby v okolí Bratislava-Vajnory a Bratislava-Petržalka.

Samozrejme je tu aj možnosť, že Petrov so Zemanom sa budú pohybovať po celom území Slovenska alebo v zahraničí. Preto pokiaľ niekde uvidíte tváre podobné Petrovovi alebo Zemanovi okamžite to hláste polícii alebo policajnej inšpekcii.

Ich tretí komplic Dömötör bol tímom policajnej inšpekcie našťastie zadržaný (stihli to pred Mikulcovým a Kovaříkovým zásahom proti tímu policajnej inšpekcie).

Dömötör sa už priznal k trestným činom krivej výpovede a krivej prísahy!

Chytenie Petrova a Zemana by s veľkou pravdepodobnosťou viedlo aj k ich priznaniu a aj k ich priznaniu, že na trestný čin krivej výpovede, krivej prísahy a marenia spravodlivosti ich navádzali okrem iných aj vyšetrovateľ NAKA Čurilla a prokurátori špeciálnej prokuratúry Repa a Šurek. Čurilla, Repa a Šurek by sa následne priznali, že konali na pokyn Lipšica, Mikulca a Matoviča.

Čurilla, Repa, Šurek, Lipšic, Mikulec a Matovič by následne skončili v kolúznej väzbe za trestné činy marenia spravodlivosti a manipulácie trestných konaní a to by následne znamenalo pád Matovičovo-Hegerovej vlády a predčasné parlamentné voľby.

Časť z uznesenia o vznesení obvinenia proti Petrovovi, Zemanovi a Dömötörovi.
Správa, ktorú napísal vyšetrovateľ NAKA Čurilla operatívcovi NAKA Kaľavskému.
Časť z uznesenia o vznesení obvinenia proti Petrovovi, Zemanovi a Dömötörovi.
Dömötör sa už v plnom rozsahu priznal k trestným činom krivej výpovede a krivej prísahy, ktoré mu boli kladené za vinu. Uzavrel dohodu s prokurátorom o vine a treste, súd túto dohodu schválil a už právoplatne odsúdil Dömötöra za spáchanie trestného činu krivej výpovede a krivej prísahy.

Prokurátor bratislavskej krajskej prokuratúry Rastislav Remeta začal trestné stíhanie v prípade prerušenia zaisťovacieho úkonu zo strany Prezídia Policajného zboru v prípade zásahu voči mafiánskym kajúcnikom Petrovovi, Zemanovi a Dömötörovi. Za dokázaných a potvrdených skutočností, že minister vnútra Mikulec dal pokyn policajnému prezidentovi Kovaříkovi, aby zastavil ten zásah týmu policajnej inšpekcie, je zrejmé, že v tomto trestnom stíhaní pôjde v prvom rade o Kovaříka a Mikulca.

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249708x
Priemerná čítanosť článkov: 6090x

Autor blogu

Kategórie