Založ si blog

Mafiánski kajúcnici Petrov a Zeman na úteku za pomoci ministra vnútra Mikulca a policajného prezidenta Kovaříka. Tu niečo strašne smrdí

Mafiánski kajúcnici Petrov, Zeman, Dömötör z mafiánskej skupiny Takáčovcov boli obvinení z trestných činov krivej výpovede, krivej prísahy a marenia spravodlivosti.

V uznesení o začatí trestného stíhania Petrova, Zemana a Dömötöra sa píše napríklad toto:

Špeciálny vyšetrovací tím policajnej inšpekcie pod vedením vyšetrovatelky Santusovej chcel 20.07.2021 zadržať mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra. Žiaľ podarilo sa im zadržať len Dömötöra, lebo policajný prezident Kovařík na pokyn ministra vnútra Mikulca zastavil zásah tohto vyšetrovacieho tímu policajnej inšpekcie, ktorý mal viesť k zadržaniu týchto troch mafiánskych kajúcnikov. Za pomoci Kovaříka a Mikulca sa Petrovovi a Zemanovi podarilo utiecť a skrývajú sa doposiaľ na neznámom mieste.

Po Petrovovi a Zemanovi je momentálne vyhlásené pátranie.

Prokurátor bratislavskej krajskej prokuratúry Rastislav Remeta začal trestné stíhanie v prípade prerušenia zaisťovacieho úkonu zo strany Prezídia Policajného zboru (za objasnených, dokázaných okolností, že Mikulec dal pokyn Kovaříkovi aby zastavil ten zásah policajnej inšpekcie, je zrejmé, že v tomto trestnom stíhaní pôjde v prvom rade o Kovaříka a Mikulca) v prípade zásahu voči mafiánskym kajúcnikom Petrovovi, Zemanovi a Dömötörovi.

​“Prokurátor Krajskej prokuratúry (KP) v Bratislave začal 28. júla trestné stíhanie pre zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa a zločin marenia spravodlivosti v súvislosti s prerušením policajného zásahu. V dôsledku prerušenia policajného zásahu bol zadržaný len jeden z troch obvinených a po zvyšných dvoch obvinených je v súčasnosti vyhlásené pátranie,“ sprostredkovala vyjadrenie krajského prokurátora hovorkyňa Generálnej prokuratúry Jana Tökölyová.

Dömötör sa už pred súdom priznal zo spáchania trestného činu krivej výpovede a krivej prísahy.

Sudca schválil dohodu o vine a treste, ktorú uzavrel prokurátor Krajskej prokuratúry v Bratislave s obvineným Dömötörom. Verdikt je právoplatný a nie je možné sa voči nemu odvolať. 

Vo vzduchu ale visí otázka prečo minister vnútra Mikulec a policajný prezident Kovařík pomohli mafiánskym kajúcnikom Petrovovi a Zemanovi utiecť pred špeciálnym vyšetrovacím tímom policajnej inšpekcie?

Minister vnútra a policajný prezident pomohli dvom mafiánom Petrovovi a Zemanovi z mafiánskej skupiny Takáčovcov a poškodili špeciálny vyšetrovací tím policajnej inšpekcie.

Tu niečo strašne smrdí.

Správa ktorú poslal vyšetrovateľ NAKA Čurilla operatívcovi Kaľavskému.
Správa, ktorú posielal operatívec NAKA Dunčko operatívcovi NAKA Kaľavskému.

Časť z uznesenia o začatí trestného stíhania Petrova, Zemana a Dömötora.

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:18

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249572x
Priemerná čítanosť článkov: 6087x

Autor blogu

Kategórie