Založ si blog

Očkovacia lotéria? Čo zošaleli?

Môj názor na očkovanie je taký, že nech sa každý rozhodne sám, absolútne slobodne a bez nátlaku, že či sa chce alebo nechce dať očkovať proti COVID 19.

Ja osobne som sa rozhodol, že sa očkovať proti COVID 19 nenechám. A môj názor je v tomto nemenný. Hlavným dôvodom pre mňa je, že tie očkovacie látky sú v experimentálnom štádiu, nikto za nič neručí, nikto nevie takmer nič o prípadných nežiadúcich účinkoch tých látok, ktoré sa v tele človeka môžu prejaviť aj po 5-10 rokoch.

Celé to očkovanie proti COVID 19 mi prípadá, také že „hop alebo trop“, „buď-alebo“, akože možno sa to podarí a potom bez ujmy idete ďalej, alebo možno sa to nepodarí, budete mať nejaké vážne nežiadúce účinky s následkom vážneho poškodenia zdravia (možno aj smrti, lebo boli už aj také prípady), ale potom to už bude váš problém, lebo predtým ste im dobrovoľne, na vlastnú zodpovednosť vlastnoručne podpísali všetky tie papiere, dovolenia a súhlasy, ktoré vám tam pred očkovaním predložili na podpis, a len na základe tých vami podpísaných papierov vám tie očkovacie látky aplikovali.

Ja si len želám aby mi bolo umožnené dobrovoľne sa rozhodnúť o tom, že ja sa toho očkovania proti COVID 19 zúčastniť nechcem, lebo som tak usúdil po mojom slobodnom, dobrovoľnom uvážení.

Ale rešpektujem slobodné rozhodnutie každého, kto sa tými očkovacími látkami nechal dobrovoľne očkovať. Je to ich vec, že sú dobrovoľne ochotní podstúpiť to riziko. Nič proti nim nemám. Neodsudzujem ich za to. Mali právo sa tak sami rozhodnúť.

Ale očkovacia lotéria? Čo toto má znamenať? Lákať niekoho na očkovanie cez hazard? Oni tam ponúkajú možnosť vyhrať 100 000 € vyžrebovanému očkovanému ako v nejakej hazardnej hre typu Sazka, Športka. Veď je to choré.

Mimochodom väčšia pravdepodobnosť je, že do človeka na ulici udrie blesk ako to, že po zúčastnení sa v nejakej očkovacej lotérii vyhrá tých 100 000 €.

Ešte tam predstavili podmienku, že ten vyžrebovaný by mal v čase vyžrebovania sedieť pred televízorom, sledovať to žrebovanie, čakať na telefonát a ak chce získať tých 100 000 €, tak by mal vysloviť nejaké heslo, ktoré tam spomenú popri žrebovaní.

Tú už niekto chce z občanov Slovenskej republiky robiť bláznov!

Je to šialenstvo!

A toto šialenstvo má stáť vyše 20 miliónov € zo štátneho rozpočtu.

To je až pod ľudskú dôstojnosť lákať niekoho na vpichnutie vakcíny za účasť v žrebovaní v nejakej hazardnej hre.

Takýto nonsens. Očkovanie za účasť v hazardnej hre.

Veď sme ľudia s nejakou ľudskou dôstojnosťou a osobnou integritou a nie nejaké cvičené opice v cirkuse, ktoré niečo urobia napríklad za kus banánu.

Mám pocit „prenesenej hanby“ a „preneseného poníženia“ za každého občana Slovenskej republiky, ktorý niečo takéto spraví, prihlási sa do nejakej očkovacej lotérie, aby sa za vpichnutie nejakej vakcíny mohol zúčastniť nejakej hazardnej hry.

Je to hanba. Cítim sa trápne už len pri pomyslení na to ako sa nejakí občania Slovenskej republiky do tejto očkovacej lotérie prihlasujú.

Je to nedôstojné. Učiniť niečo také ako sa prihlasovať do nejakých očkovacích lotérii je absolútnou stratou ľudskej dôstojnosti a osobnej integrity.

Očkovacia lotéria?

Čo toto má znamenať?

Tu v tomto štáte už niekto načisto zošalel.

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 248338x
Priemerná čítanosť článkov: 6057x

Autor blogu

Kategórie