Založ si blog

Mafia Oľano kradne aj na ožieraní sa ich nominantov v práci!

Nenažranci z mafie Oľano klamú, podvádzajú, kradnú ako arogantné, bezškrupulózne, hulvátske mafiánske živly!

Oľano rozkráda peniaze zo štátneho rozpočtu aj cez ožieranie sa ich nominantov v práci!

A. Šrojta Hrdá (Oľano) sa ožrala v práci (hovorkyňa a šéfky tlačového odboru ministerstva pôdohospodárstva) a nafúkala 0,62 promile. Nasledovala okamžitá výpoveď.

Ale Šrojta Hrdá (Oľano) a Vlčan (Oľano) ešte aj cez toto ožratie sa Šrojta Hrdej v práci dokázali ukradnúť 8300 € zo štátneho rozpočtu!

Jednoducho si vymysleli príbeh o punčových koláčoch a šalvii, údajne po konzumácii, ktorých mala Šrojta Hrdá (Oľano) nafúkať tých 0,62 promile za ktoré dostala výpoveď.

Šrojta Hrdá (akiste po dohode s Vlčanom) napadla výpoveď na súde ako neoprávnenú a argumentovala tou konzumáciou punčových koláčov a šalvie, po údajne konzumácii ktorých mala nafúkať tých 0,62 % promile. Toto podala na súd.

A potom prišiel Vlčan (Oľano) a „predostrel“ Šrojta Hrdej (Oľano) dohodu o mimosúdnom vyrovnaní a nechal Šrojta Hrdej vyplatiť odškodné 8300 € (zo štátneho rozpočtu) za údajne neoprávnenú výpoveď a návratil ju do funkcie šéfky tlačového odboru ministerstva pôdohospodárstva!

Mafia Oľano predviedla ďalšiu bezškrupulóznu nehoráznosť!

Mafia Oľano ukradla peniaze zo štátneho rozpočtu aj cez ožratie sa v práci ich nominantky !

Teraz akože každému v štátnej správe kto nafúka v práci a dostane výpoveď za požitie alkoholu v práci stačí povedať, že skonzumoval punčové koláče a šalviu a kvôli tomu nafúkal a potom dostane odškodné 8300 € od príslušného ministerstva a bude sa môcť vrátiť na miesto, z ktorého dostal výpoveď ?

Keď môže toto spraviť nejaká Šrojta Hrdá (Oľano), tak prečo by to nemohol spraviť každý kto pracuje v štátnej správe a dostane výpoveď za požitie alkoholu v práci?

Vo vláde Matovičovo-Hegerovej mafie majú „ich ľudia“ napojený na Matovičovu súkromnú s. r. o. Oľano nadštandardné privilégia a môžu spáchať napríklad aj to čo Šrojta Hrdá (Oľano) s Vlčanom (Oľano), s ich podvodom s punčovými koláčmi a šalviou a ukradnúť 8300 € zo štátneho rozpočtu ešte aj na ožratí sa Šrojta Hrdej (Oľano) v práci!

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

stíhačka F-16

ONLINE: Bývalí piloti: Ukrajina bude pre lietadlá F-16 najnebezpečnejším bojiskom

29.04.2024 06:25

Obloha nad Ukrajinou bude najnebezpečnejším miestom, kde lietadlá F-16 vo svojej histórii operovali, uviedli bývalí americkí piloti pre Business Insider.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Palestínčania hlásia mŕtvych po izraelských úderoch v Rafahu a na severe Gazy

29.04.2024 06:11, aktualizované: 06:50

Izraelské útoky na domy v Rafahu a v Pásme Gazy zabili viacerých Palestínčanov a mnohých zranili, uvádzajú miestne zdroje.

pellegrini, vila na slavíne

Prezidentské bývanie sa hľadá desaťročia, Pellegrini dedí veľký hriech svojich predchodcov. Čo hovorí úrad a analytik?

29.04.2024 06:00

Bezpečnostný analytik aj Úrad na ochranu ústavných činiteľov uviedli, že vlastné bývanie je potrebné aj kvôli incidentom. Je otázne, či sa budúci prezident Peter Pellegrini bude touto dilemou zaoberať.

Ukrajina, Bohdana

Expert z Ukrajiny: Rozhodujeme sa, či zachránime mestá alebo vojakov

29.04.2024 06:00

Myšlienka predčasných rokovaní o mieri na Ukrajine nie je veľmi populárna, hoci stále viac ľudí v politickom vedení štátu aj vo verejnosti nad ňou uvažuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249949x
Priemerná čítanosť článkov: 6096x

Autor blogu

Kategórie