Založ si blog

Takí ako B.Kollár patria medzi najnebezpečnejších roznášačov pohlavných chorôb

Kollár je deviant platiaci si za služby aj gay-prostitútov. Dôkazy sú na stránke https://kollarjeuchyl.com/.

Gay-prostitúti „pohlavne obsluhujú“ množstvo kadejakých ich deviantných klientov (ako je aj Kollár) a sú od nich nakazení množstvom pohlavných chorôb, ktorými následne nakazia ďalších svojich deviantných klientov (ako je aj Kollár).

Deviant Kollár potom na peniaze láka a súloží s množstvom „zlatokopiek“, prostitútiek, kdejakých fľandier, „ľahkých žien“ a aj mladistvých (žiaľ aj pod 15 rokov) a medzi všetky tieto „ženy“, Kollár potom roznesie všetky tie pohlavné choroby, ktoré nachytal od tých gay-prostitútov.

Všetky tie Kollárove „ženy“ s ktorými súložil dostanú od Kollára okrem nejakých peňazí aj takmer všetky možné typy pohlavných chorôb ako sú napríklad:

  • Syfilis
  • Kvapavka
  • Chlamýdie
  • Hepatitída B
  • Pedikulóza – filcky
  • Genitálny herpes
  • HPV infekcia
  • AIDS – HIV

Takí ako Kollár patria medzi najnebezpečnejších roznášačov pohlavných chorôb a to preto, že takí ako Kollár „preskakujú“ od gay-prostítutov k heterosexuálnym ženám, ktoré Kollár následne nakazí a tie Kollárom nakazené heterosexuálne ženy potom roznášajú všetky tie pohlavné choroby medzi nič netušiacich ľudí, ktorí s tými Kollárom nakazenými ženám budú niekedy súložiť. Preto každý občan SR, ktorý má zdravý rozum, by sa mal bezpodmienečne vyhýbať akéhokoľvek „bližšieho“ kontaktu so ženami, o ktorých je známe že niekedy súložili s deviantom Kollárom alebo je možné, že niekedy mohli súložiť s deviantom Kollárom.

A takýto perverzný deviant Kollár je predsedom Národnej rady Slovenskej republiky, ktorý má reprezentovať Slovenskú republiku doma a v zahraničí ako jeden z troch najvyšších ústavných činiteľov Slovenskej republiky!

Hanba!

Zdroj: https://kollarjeuchyl.com/

Deviant Kollár sa cez víkend „bujačil“ po Bratislave s ďalšou z radu prostitútiek, „zlatokopiek“,“ľahkých žien“.

(Zdroj: V. Benko)

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249655x
Priemerná čítanosť článkov: 6089x

Autor blogu

Kategórie