Založ si blog

Mafia Oľano kradne aj na ožieraní sa ich nominantov v práci!

Nenažranci z mafie Oľano klamú, podvádzajú, kradnú ako arogantné, bezškrupulózne, hulvátske mafiánske živly!

Oľano rozkráda peniaze zo štátneho rozpočtu aj cez ožieranie sa ich nominantov v práci!

A. Šrojta Hrdá (Oľano) sa ožrala v práci (hovorkyňa a šéfky tlačového odboru ministerstva pôdohospodárstva) a nafúkala 0,62 promile. Nasledovala okamžitá výpoveď.

Ale Šrojta Hrdá (Oľano) a Vlčan (Oľano) ešte aj cez toto ožratie sa Šrojta Hrdej v práci dokázali ukradnúť 8300 € zo štátneho rozpočtu!

Jednoducho si vymysleli príbeh o punčových koláčoch a šalvii, údajne po konzumácii, ktorých mala Šrojta Hrdá (Oľano) nafúkať tých 0,62 promile za ktoré dostala výpoveď.

Šrojta Hrdá (akiste po dohode s Vlčanom) napadla výpoveď na súde ako neoprávnenú a argumentovala tou konzumáciou punčových koláčov a šalvie, po údajne konzumácii ktorých mala nafúkať tých 0,62 % promile. Toto podala na súd.

A potom prišiel Vlčan (Oľano) a „predostrel“ Šrojta Hrdej (Oľano) dohodu o mimosúdnom vyrovnaní a nechal Šrojta Hrdej vyplatiť odškodné 8300 € (zo štátneho rozpočtu) za údajne neoprávnenú výpoveď a návratil ju do funkcie šéfky tlačového odboru ministerstva pôdohospodárstva!

Mafia Oľano predviedla ďalšiu bezškrupulóznu nehoráznosť!

Mafia Oľano ukradla peniaze zo štátneho rozpočtu aj cez ožratie sa v práci ich nominantky !

Teraz akože každému v štátnej správe kto nafúka v práci a dostane výpoveď za požitie alkoholu v práci stačí povedať, že skonzumoval punčové koláče a šalviu a kvôli tomu nafúkal a potom dostane odškodné 8300 € od príslušného ministerstva a bude sa môcť vrátiť na miesto, z ktorého dostal výpoveď ?

Keď môže toto spraviť nejaká Šrojta Hrdá (Oľano), tak prečo by to nemohol spraviť každý kto pracuje v štátnej správe a dostane výpoveď za požitie alkoholu v práci?

Vo vláde Matovičovo-Hegerovej mafie majú „ich ľudia“ napojený na Matovičovu súkromnú s. r. o. Oľano nadštandardné privilégia a môžu spáchať napríklad aj to čo Šrojta Hrdá (Oľano) s Vlčanom (Oľano), s ich podvodom s punčovými koláčmi a šalviou a ukradnúť 8300 € zo štátneho rozpočtu ešte aj na ožratí sa Šrojta Hrdej (Oľano) v práci!

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 248389x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Kategórie