Založ si blog

MMA musí byť zákonom zakázané! A to čo najskôr! MMA zápasenie je beštiálne zverstvo, ktoré je proti zdravému rozumu a ktoré spôsobuje spoločnosti obrovské škody!

MMA zápasníci už na pohľad vyzerajú ako Frankenštajni alebo Zombie indivíduá.

MMA zápasníci majú napríklad:

  • Mozog devastačne nenávratne poškodený, rozmliaždený.
  • Uši dotrhané, kadejako bizarne pozrastané.
  • Lebky rozrazené a pomliaždené, úlomky kostí z lebiek zarazené v mozgu.
  • Tváre zdevastované, tvarové kosti rozdrvené, nadočnicové oblúky vrazené do očí a čela.
  • Zrak, sluch, čuch devastačne poškodený.
  • Nepríčetný pohľad, problémy s elementárnou koncentráciou, trhanie hlavou a nepríčetný, bezdôvodný prapodivný rehot popri rozprávaní.
  • Nos rozmliaždený a rozčapený.
  • Sánky posunuté do strán.
  • Rečové vady, problémy s artikuláciou, keď rozprávajú znie to ako keby boli opití alebo zdrogovaní, ale v skutočnosti je to prejav devastačného poškodenia mozgu a poškodenia rečového centra v mozgu.
  • A tak ďalej…

MMA zápasníci musia absolvovať množstvo lekárskych zákrokov po zraneniach z tých beštiálnych MMA zápasov.

Ja sa pýtam prečo im toto zdravotné poisťovne preplácajú? Veď oni úmyselne lozia do tých klietok a úmyselne sa tam mlátia ako opice a úmyselne si vzájomne spôsobujú tie devastačné zranenia.

Nech si teda tí MMA zápasníci platia sami lekárske ošetrenia po zraneniach, ktoré si vzájomne úmyselne spôsobujú v tých ich beštiálnych MMA zápasoch! Je šialenstvom aby im toto preplácali zdravotné poisťovne! Veď to sú úmyselne spôsobené úrazy a zranenia, spôsobené počas úmyselného vykonávania tej perverznej, beštiálnej činnosti (MMA zápasy)! Takéto lekárske ošetrenia nech si tí MMA zápasníci sami preplácajú zo svojich súkromných zdrojov!

Ďalším problémom pre spoločnosť je, že toto MMA zápasenie produkuje obrovské množstvo nebezpečných kriminálnych živlov, násilníkov, vrahov …

Zoberme si ako príklad, že každý rok s tými MMA zápasmi začne napríklad 1000 nových zápasníkov. Začnú s tými zápasmi dajme tomu v 18 rokoch a po 5 rokoch v ich 23 rokoch, tak maximálne 5 z tých 1000 zápasníkov budú na takej úrovni, že sa tým dokážu nejako finančne živiť. Takže to znamená, že každý rok tu máme vyprodukovaných 995 ľudí trpiacich demenciou a devastačnými poraneniami mozgu, ktorí nemajú peniaze a nevedia robiť nič iné ako tie beštiálne MMA zápasy. A v takomto stave sa „nájdu“ na svete bez finančných prostriedkov povedzme keď budú mať približne okolo tých 23 rokov. Čím myslíte, že sa väčšina z nich potom bude živiť. Väčšina z nich sa potom bude živiť kriminalitou, násilím, zločinmi…!

Potrebuje Slovenská republika aby bolo na Slovensku vyprodukovaných ročne okolo 900 nebezpečných kriminálnikov zo zdevastovanými mozgami trpiacich demenciou? Toto predsa nemôže chcieť žiadny normálny človek, aby tu po Slovensku behala obrovské množstvo takýchto Zombie Frankenštajn indivíduí, ktorý budú páchať kriminalitu, násilie, vraždy a budú ohrozovať normálnych civilizovaných občanov Slovenskej republiky!

Je absolútnym šialenstvom, že také beštiálne zverstvo ako tie MMA zápasy je na Slovensku dovolené!

Nič dobré to spoločnosti neprináša!

Prináša to len negatíva ako sú napríklad:

  • Záťaž pre zdravotný systém štátu.
  • Zničené zdravie a životy množstva ľudí zo zdevastovanými mozgami.
  • Nešťastné rodiny, ktoré sa musia dennodenne starať o ich príbuzných zo zdevastovanými mozgami z tých MMA zápasov, ktorí trpia demenciou už od mladého veku napríklad aj 25,30-40 rokov.
  • Produkuje to množstvo kriminálnikov, násilníkov, vrahov zo zdevastovanými mozgami, ktorí voľne behajú po uliciach a ohrozujú normálnych civilizovaných občanov.
  • A tak ďalej …

V parlamente musí byť čo najskôr prijatý zákon, ktorý okamžite zakáže konanie tých beštiálnych MMA zápasov na území!

Týmto v záujme Slovenskej republiky vyzývam všetkých poslancov NR SR, k prijatiu zákona, ktorý z okamžitou platnosťou zakáže organizovanie tých beštiálnych MMA zápasov na území Slovenskej republiky.

Nepropagujte a nepodporujte MMA zápasenie! Toto beštiálne zverstvo MMA zápasenie na úrovni psích zápasov alebo na úrovni bitiek goríl v džungli, produkuje veľké množstvo osôb trpiacich demenciou a devastačnými poraneniami mozgu. U niektorých sa to prejaví viac u niektorých menej, u niektorých sa to prejaví skôr u niektorých neskôr, ale každopádne všetci MMA zápasníci trpia demenciou a devastačnými poraneniami mozgu.

MMA zápasenie je absolútne zverstvo a beštialita obnášajúca napríklad: beštiálne dobíjanie päsťami, lakťami, kolenami do hláv na zemi ležiacich súperov, často až do bezvedomia a pokiaľ to rozhodca neukončí včas, tak aj do zabitia, škrtenie, ktoré môže viesť k zaduseniu alebo zlomeniu väzov, lámanie rúk, kopy do hláv, údery kolien do hláv, údery lakťov do hláv, kopy do kolien, ktoré môžu viesť k devastačnými zlomeninám v oblasti kolien……

Psie zápasy sú na Slovensku zákonom zakázané a ľudské zápasy na úrovni psích zápasov sú dovolené! Je to šialené! Musí byť čo najskôr prijatý zákon, ktorý na Slovensku zakáže organizovať tie beštiálne MMA zápasy, tak ako sú zakázané napríklad psie zápasy. Psy sú zákonom chránené pred psími zápasmi a zákon psie zápasy zakazuje a je to tak správne! Prečo ale zákon dovoľuje ľudské zápasy na úrovni psích zápasov? Veď tie MMA zápasy sú absolútna beštialita, zverstvo, šialenstvo!

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

Harabin vyzval ľudí, aby išli voliť. Svoj hlas dá Pellegrinimu

28.03.2024 09:00

Podľa Harabina sa Pellegrini prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole.

Vladimir Putin

Rusko nezaútočí na Pobaltie, Poľsko či Česko, je to úplný nezmysel, ide len o strašenie ľudí, tvrdí Putin

28.03.2024 08:00, aktualizované: 08:28

"Voči týmto štátom nemáme žiadne agresívne úmysly," povedal ruský prezident.

Joe Lieberman

Zomrel Joe Lieberman, bývalý demokratický senátor a kandidát na viceprezidenta

28.03.2024 07:42

Vo veku 82 rokov zomrel dlhoročný americký senátor a vplyvná, hoci kontroverzná osoba v rámci Demokratickej strany.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 248319x
Priemerná čítanosť článkov: 6057x

Autor blogu

Kategórie