Založ si blog

Kolíková musí skončiť ako ministerka spravodlivosti. Ak je Heger čo i len trochu príčetný musí ju okamžite odvolať

Kolíková musí skončiť ako ministerka spravodlivosti. Ak je Heger čo i len trochu príčetný musí ju okamžite odvolať.

Dôvody prečo by mal Heger v prípade, že je aspoň trochu príčetný okamžite odvolať Kolíkovú:

1. Kolíková im rozbila jednu z ich štyroch vládnych strán. To ako chcú v tej ich vláde fungovať s niekým, kto im rozbil jednu zo strán tej ich koalície?

To na akých princípoch tá ich vláda funguje? Veď toto sú princípy mafiánskeho obchodovania a mafiánskeho vydierania sa!

2. Matovičovo Oľano obvinilo Kolíkovú z podvodu za 30 miliónov €. To ako chce Heger ako predseda vlády (aj keď len ako Matovičom nastrčený Matovičov poskok) fungovať vo vláde s ministerkou, ktorú jeho strana obviňuje z podvodu za 30 miliónov €?

To takto má fungovať vláda SR? Ponechať na poste ministerky spravodlivosti niekoho, koho obviňujú z podvodu za 30 miliónov €? Veď toto sú mafiánske praktiky toho Matovičovho zločineckého režimu! Mafiánsky sa vydierajú a mafiánsky medzi sebou obchodujú priamo vo vláde SR!

3. Kolíkovej zlyhania sú už minimálne na úrovni zlyhaní Krajčího a Mičovského, ktorých odchod z vlády Kolíková požadovala. Prečo sa meria Kolíkovej iným metrom ako Krajčímu a Mičovskému? Prečo nie je požadovaný aj odchod Kolíkovej z vlády, tak ako to bolo v prípade Krajčího a Mičovského?

4.Kolíková v marci 2021 vyhlásila: „Z Matovičom vo vláde fungovať neviem.“ Prečo teda Kolíková ešte v septembri 2021 „funguje“ vo vláde s Matovičom ako ministrom financií?

5. To akože Kolíkovej má teraz stačiť napchanie sa do strany toho Sulíka, sociálneho netvora „Kaníkovského“ typu a bude môcť zostať ministerkou spravodlivosti napriek tomu, čo všetko napáchala? Veď toto sú praktiky mafiánskych skupín, ktoré sa dostali do vlády SR!

Kolíková musí skončiť ako ministerka spravodlivosti. Ak je Heger čo i len trochu príčetný musí ju okamžite odvolať.

Kolíková napáchala napríklad toto:

Kolíkovci vyciciavajú štátne peniaze zo štátnych inštitúcií RTVS a divadla Nová scéna, cez korupčné, predražené zmluvy. Vždy sa im „darí“ dostávať zmluvy od štátnych inštitúcií práve vtedy, keď má alebo mala Kolíková nejakú funkciu vo vláde!

Kolíkovej MK Real podnikala nelegálne a podvádzala v mnohých pripadoch. Kolíkovej MK Real kradla tiež pri bytoch na viacerých uliciach. Tiež falšovali podpisy a zápisnicu z jednania. Vlastníci dodatočne dohľadali faktúry , tie faktúry boli falošné. Išlo o sumy v státisícoch eur. Ešte aj ten pozemok na ktorej stojí Kolíkovej, MK Real ukradli úplne rovnako ako Kiska.

Na povrch vyplával aj ten pofiderný prenájom budovy ministerstva spravodlivosti, za ktoré ministerstvo platí obchodnému partnerovi Kolíkovej brata. V tomto prípade niektorí Kolíkovej koaliční partneri hovoria, že Kolíková spáchala podvod za 30 miliónov €.

Kolíková zneužívala štátnych zamestnancov ako sluhov pre jej osobné potreby a štátne zamestnankyne na ministerstve spravodlivosti museli v pracovnej dobe „kočíkovať“ jej dieťa. Štátne zamestnankyne dostávali plat od štátu a počas pracovnej doby prakticky za štátne peniaze museli posluhovať Kolíkovej pre jej osobné potreby!

V decembri 2006 bola Kolíkoveá doslova vyhodená a vyhnaná z CPP (Centrum právnej pomoci) kvôli sposobenej škode veľkého rozsahu vo výške 130 000 € ročne. Po kontrole v decembri 2006 Kolíkovú odtiaľ doslova hnali ako podvodníčku a kriminálničku sposobujúcu štátu škody veľkého rozsahu.

Kolíková ako riaditeľka CPP dávala aj extrémne vysoké odmeny v neoprávnenej výške svojím podriadeným a tým spôsobovala ďalšie finančné škody štatu. Za čias Kolíkovej v CPP sa cicali štátne peniaze z tejto inštitúcie až obludným spôsobom. Pod vedením Kolíkovej tam doslova „žrali z korýt“ koľko sa do nich vmestilo

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249771x
Priemerná čítanosť článkov: 6092x

Autor blogu

Kategórie