Založ si blog

Kovařík. Užitočný idiot Matovičovho zločineckého režimu spáchal zločin zneužitia právomoci verejného činiteľa v súbehu so zločinom marenia spravodlivosti

Kovařík je bezvýznamná „figúrka“, ktorej Matovičov zločinecký režim pridelil úlohu ich užitočného idiota. To, že Kovařík skončí ako policajný prezident je už stopercentne isté. Pomoc mafiánom Petrovovi a Zemanovi, keď v záujme týchto mafiánov hrubo porušìl zákon a poškodil policajtov, to už neustojí.

Kovařík bude odvolaný z postu policajného prezidenta a neskôr aj súdmi odsúdený. Tie dôkazy sú nezvratné.

Ale ten Kovařík je len užitočný idiot Matovičovho zločineckého režimu. Po jeho odvolaní ho náhradí iný užitočný idiot, napríklad niekto zo súčasných viceprezidentov policajného zboru. Matovičov zločinecký režim použitého užitočného idiota Kovaříka jednoducho nahradí iným užitočným idiotom.

Kovařík je bezvýznamná „figúrka“. To, že skončí ako policajný prezident je už stopercentne isté.

Podstatné je aby bol stíhaný aj ten, kto dával pokyny užitočnému idiotovi Kovaříkovi, ktoré viedli k hrubému porušovaniu zákona a pomoci mafiánom Petrovovi a Zemanovi. A tieto pokyn dával Kovaříkovi Mikulec!

ČASŤ UZNESENIA O ZAČATÍ TRESTNÉHO STÍHANIA A VZNESENIA OBVINENIA KOVAŘÍKOVI ZA ZLOČIN ZNEUŽITIA PRÁVOMOCI VEREJNÉHO ČINITEĽA V SÚBEHU SO ZLOČINOM MARENIA SPRAVODLIVOSTI:

ČASŤ UZNESENIA O ZAČATÍ TRESTNÉHO STÍHANIA A VZNESENIA OBVINENIA PETROVOVI ZA ZLOČINY MARENIA SPRAVODLIVOSTI, KRIVEJ VÝPOVEDE A KRIVEJ PRÍSAHY:

ČASŤ UZNESENIA O ZAČATÍ TRESTNÉHO STÍHANIA A VZNESENIA OBVINENIA ZEMANOVI ZA ZLOČIN KRIVEJ VÝPOVEDE A KRIVEJ PRÍSAHY:

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249379x
Priemerná čítanosť článkov: 6082x

Autor blogu

Kategórie