Založ si blog

Má Mičovský nejakú osobnú integritu? Prečo Mičovský zostáva v poslaneckom klube tej Matovičovej s. r. o. Oľano aj potom čo ho Matovič nazval DEBILOM?

Mičovský stále zostáva v poslaneckom klube Matovičovej s. r. o. Oľano aj potom čo ho Matovič nazval DEBILOM.

Preto pochybujem, že Mičovský má nejakú osobnú integritu, lebo keby mal nejakú osobnú integritu, tak by okamžite potom ako ho Matovič nazval DEBILOM ohlásil odchod z poslaneckého klubu tej Matovičovej s. r. o. Oľano.

Matovič v stredu 25. augusta nazval Mičovského DEBILOM. Dnes je sobota 28. augusta a Mičovský bez akéhokoľvek prejavu osobnej integrity stále zostáva členom poslaneckého klubu Matovičovej s. r. o. Oľano.

Wikipedia pojmy debil a debilita definuje takto:

Ľahká duševná zaostalosť (starý názov je debilita; príslušná osoba je debil), je najľahšia forma duševnej zaostalosti. Rozsah IQ je od 50 do 69 (u dospelých, mentálny vek od 9 do 12 rokov).

Matovič je zločinec a podvodník.

Zločinec a podvodník je niekto kto spraví napríklad toto:

1.Keď niekto tak ako Matovič zneužije svojho zamestnanca ako bieleho koňa.

2.Keď niekto tak ako Matovič využije vlastnú matku ako bieleho koňa pri daňových podvodoch s najazdenými kilometrami.

3.Keď niekto tak ako Matovič obchoduje s podvodníkom Majským a lacno skupuje časť jeho majetku, ktorý mal ísť na odškodnenie poškodených klientov Majského nebankových subjektov. 

4.Keď sa niekto tak ako Matovič stretáva s Kočnerom. 

5.Keď niekto tak ako Matovičovci pochybne investuje v pochybných firmách ako Arca Capital.

6.Keď niekto tak ako Matovič nezákonne pašuje tlačiarenský stroj. 

7.Keď niekto tak ako Matovič podvádza s diplomovou prácou. 

8.Keď niekto tak ako Matovič sa vyhráža občanom odobratím zdravotnej starostlivosti. 

9.Keď niekto tak ako Matovič hanobí občanov Slovenskej republiky a občanov Slovenskej republiky nazýva opicami, psami, fašistami, mafiánmi, múdrosráčmi. 

10.Keď niekto ako Matovič vyhrážkami vytvorí nátlak na občanov a občania Slovenskej republiky museli ísť na testovanie o ktorom všetci odborníci tvrdili, že je to absolútny nezmysel a týmto testovaním pod nezákonným Matovičovým nátlakom Matovič vytvoril ohniská nákazy koncentráciou veľkého množstva ľudí na malom priestore, ktorý si museli dokonca pred testovaním odkašľať a vysmrkať sa na rovnakom mieste.

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249359x
Priemerná čítanosť článkov: 6082x

Autor blogu

Kategórie