Založ si blog

Kovařík, sluha mafiánov škodiaci policajtom! A toto indivíduum Kovařík je prezidentom policajného zboru SR! Hanba! Kovařík zbaľ si veci a prac z policajného zboru SR a viac sa tam neukazuj, lebo ako sluha mafiánov Petrova a Zemana tam nemáš viac čo pohľadávať!

Ten Kovařík sa asi zbláznil. On prachsprosto tvrdí, že zákonný zásah tímu policajnej inšpekcie pod vedením vyšetrovatelky Santusovej zastavil preto, lebo ako Kovařík tvrdí „on nevedel proti komu ten zásah bude vedený“.

Čo má toto divné Kovaříkovo „vysvetlenie“ znamenať?

V policajnom zbore SR pracuje vyše 22 000 policajtov!

To akože to indivíduum Kovařík slúžiace mafiánskym kajúcnikom Petrovovi a Zemanovi a škodiace tímu policajnej inšpekcie musí vedieť o každom jednom zásahu, ktorý učiní niektorý z vyše 22 000 policajtov pracujúcich v policajnom zbore SR?

Kovaříkovo „vysvetlenie“ prerušenia zásahu je prachsprostou zhovadilosťou toho najhrubšieho zrna!

Kovařík, sluha mafiánov Petrova a Zemana, ktorých „zachránil“ pred zadržaním a škodiaci policajtom, ktorým zmaril zákonný policajný zásah proti mafiánom! A toto indivíduum Kovařík je prezidentom policajného zboru! Hanba! Kovařík zbaľ si veci a prac z policajného zboru SR a viac sa tam neukazuj, lebo ako sluha mafiánov Petrova a Zemana tam nemáš viac čo pohľadávať!

Že či toho Kovaříka „hanba nefackuje“, keď si dovoľuje zostávať v policajnom zbore SR aj potom ako pomohol mafiánom Petrovovi a Zemanovi a uškodil policajtom vykonávajúcim zákonný zásah na zadržanie mafiánov Petrova a Zemana!

Kovařík jedného dňa skončí na poste policajného prezidenta a po prešetrení jeho činov, za ktoré sa bude musieť zodpovedať, bude následne zadržaný a daný do kolúznej väzby. Ten čas sa blíži. A príde po páde tejto zhovadilej Matovičovo-Hegerovej vlády alebo možno aj skôr.

Kovařík sa zadržaniu a kolúznej väzbe nemá žiadnu šancu vyhnúť. Skôr alebo neskôr. Tie dôkazy proti Kovaříkovi sú absolútne nezvratné. Kovařík bude zadržaný možno už tento rok, alebo v rokoch 2022-2023, najneskôr ale v marci 2024, kedy najneskôr budú parlamentné voľby (tie voľby snáď budú predčasné niekedy v období rokov 2021-2023).

Rovnako ako Kovařík skončia aj Mikulec, Lipšic a Matovič, ktorí riadia organizovanú skupinu organizujúcu manipulovanie trestných konaní. Zadržaní a do kolúznej väzby budú daní aj ďalší členovia organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní medzi ktorých patria už spomenutí Kovařík, Mikulec, Lipšic, Matovič a okrem iných aj Repa, Šúrek, Čurilla, Petrov, Zeman, Dömötör, Makó.

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249383x
Priemerná čítanosť článkov: 6083x

Autor blogu

Kategórie