Založ si blog

Matovič, Lipšic a Mikulec majú na mále! Prihára im! Ich „kariéry“ stoja alebo padajú na zadržaní alebo nezadržaní Petrova a Zemana

Vo chvíli ako budú Petrov so Zemanom zadržaní a začnú vypovedať o manipulácii trestných konaní, tak tým zmetú Matoviča, Lipšica, Mikulca a ich organizovanú skupinu organizujúcu manipuláciu trestných konaní, do ktorej okrem iných patria napríklad: Čurilla, Repa, Šurek, Kovařík, Makó, samotní Petrov so Zemanom, ich tretí komplic Dömötör a niekoľko ďalších členov.

Po zadržaní Petrova a Zemana všetci menovaný s najväčšou pravdepodobnosťou skončia v kolúznej väzbe, čo bude okrem iného znamenať aj pád Matovičovo-Hegerovej vlády.

Dá sa povedať, že zadržanie Petrova a Zemana sa bude prakticky rovnať predčasným voľbám, čiže tomu istému čo by nasledovalo po prípadnom úspešnom referende o predčasných voľbách.

Hľadaný mafiánsky kajúcnik Petrov, ktorý spáchal trestné činy marenia spravodlivosti, krivej výpovede, krivej prísahy a podieľal sa ako člen organizovanej skupiny na manipulácii trestných konaní.
Hľadaný mafiánsky kajúcnik Zeman, ktorý spáchal trestné činy krivej výpovede, krivej prísahy a podieľal sa ako člen organizovanej skupiny na manipulácii trestných konaní.
Matovič, Lipšic, Mikulec, Kovařík, Repa, Šurek, Makó, Petrov, Zeman

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

SR Čaputová Deň víťazstva fašizmus BAX

Čaputová: Pamätajme na odkaz vojny, že nenávistné ideológie môžu zabíjať

08.05.2024 11:46

Prezidentka si v stredu pripomenula obete druhej svetovej vojny pri Hrobe neznámeho vojaka na Rázusovom nábreží v Bratislave.

Migranti, utečenci

Štáty EÚ odklepli nový migračný balíček, Slovensko povedalo nie

08.05.2024 11:12, aktualizované: 12:05

Schválený postoj štátov bloku je definitívny, nové migračné a azylové pravidlá už len formálne schvália únioví ministri.

Franziska Giffeyová

Ďalší nemecký politik sa stal terčom útoku. Agresor si vyhliadol bývalú starostku Berlína

08.05.2024 11:02

V miestnej knižnici ju zozadu udrel ju do hlavy a krku taškou naplnenou tvrdým obsahom.

dolinková

Dolinková bude odvolávaniu čeliť vo štvrtok, vláda jej vyjadrila podporu

08.05.2024 10:29, aktualizované: 12:13

Ministerke opozícia vyčíta nečinnosť pri riešení akútnych problémov, ohrozenie prostriedkov z plánu obnovy či zvýhodňovanie finančných skupín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 250507x
Priemerná čítanosť článkov: 6110x

Autor blogu

Kategórie