Založ si blog

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol.“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) a Mikulcom poverený a riadený dočasný šéf policajnej inšpekcie Scholtz.

Lipšicovi a Mikulcovi bude čoskoro vznesené obvinenie za zločin zneužívania právomoci verejného činiteľa spáchaný formou spolupáchateľstva.

Tak ako Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin a Scholtz nemohli stáť nad zákonom a boli za páchanie trestnej činnosti zadržaní a skončili v kolúznej väzbe, tak nebudú môcť stáť „donekonečna“ nad zákonom ani tí, ktorí im dávali príkazy, riadili ich, koordinovali ich činnosť a takisto páchali trestnú činnosť a to Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano), ktorí budú takisto zadržaní a skončia v kolúznej väzbe.

Ďalšími zadržanými s najväčšou pravdepodobnosťou budú bývalý policajný prezident Kovařík a skupina prokurátorov špeciálnej prokuratúry Repa, Šurek a Kysel.

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol.“, ktorí boli od 13.05.2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

NIEKOĽKO DÔKAZOV SVEDČIACICH O TRESTNEJ ČINNOSTI LIPŠICA (OĽANO) A MIKULCA (OĽANO):

DÔKAZ č. 1 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021
DÔKAZ č. 2 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021
DÔKAZ č. 3 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021
DÔKAZ č. 4 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021
DÔKAZ č. 5 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021
DÔKAZ č. 6 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021
DÔKAZ č. 7 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021
DÔKAZ č. 8 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021
DÔKAZ č. 9 zo spisu ČVS: UIS-340/OISZ-2021
Organizovaná skupina organizujúca manipulácie trestných konaní: Matovič, Lipšic, Mikulec, Kovařík, Repa, Šurek, Kysel, Záleská, Kliment, Petrov, Zeman, Dömötör, Čurilla, Ďurka, Mašin, Sabota, Scholtz.
Organizovaná skupina vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol.“: Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin.

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

Podvodníci z Oktagon MMA! Klamú a podvádzajú ich platiacich fanúšikov!

10.09.2021

O. Novotný (majiteľ Oktagon MMA) vyhlásil: „Ak si niekto úmyselne pustí hymnu vrahov, nemá u nás čo robiť“, vyhlásil O.Novotný o tureckom MMA zápasníkovi O. Karaoglu, ktorý mal byť v tej organizácii Oktagon MMA 30.decembra 2020 súperom MMA zápasníka K. Vémolu. O. Karaoglu mal pred zápasom poľskej MMA organizácie (KSW) ako nástupovku skladbu, ktorá sa [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249880x
Priemerná čítanosť článkov: 6095x

Autor blogu

Kategórie