Založ si blog

Skončí B. Kollár v kolúznej väzbe? Už čoskoro by sa malo chystať jeho zadržanie! Na B. Kollára vedie polícia viacero spisov kvôli Kollárovej závažnej trestnej činnosti!

Spisy vedené políciou na B. Kollára sa pomaly ale iste finalizujú a čoskoro príde obvinenie a zadržanie B. Kollára a jeho následné umiestnenie do kolúznej väzby . Síce to polícii SR trvá o niečo dlhšie, ale ohľadne spisov B. Kollára chcú mať všetky spisy precízne vedené a chcú sa vyvarovať akýchkoľvek procesných pochybení. Ale radšej nech to trvá o niečo dlhšie a je to bezchybné ako by potom mali nastať nejaké problémy kvôli procesným pochybeniam. Zadržanie B. Kollára by malo nastať do konca tohto roka.

B. Kollár spáchal množstvo trestných činov. Napríklad tieto:

  1. Zneužívanie maloletých.

2. Roznášanie nebezpečných pohlavných chorôb (B. Kollár je klient gay-prostitútov a potom následne pohlavné choroby roznáša medzi ženy s ktorými súloží, medzi zneužívané maloleté….) čo je trestný čin ťažkého ublíženie na zdraví.

3. Pašovanie heroínu.

4. Nelegálne nadobudnutie motorky, ktorá bola násilím a vydieraním odobratá jej bývalému majiteľovi M.Suchárovi.

5. Podvody s valutami.

6. Nelegálne pašovanie počítačov.

7. Prevádzkovanie nelegálnej rádiotelefónnej stanice s R.Deákom na účely nezákonnej činnosti kriminálnej povahy. 

8. Podvody pri podnikaní so závraždeným mafiánom Steinhübelom.

9.Zločinecká spolupráca s mafiánskou skupinou Piťovci.

10.Šikana zdravotných sestier v nemocnici.

Kollár, je bývalý pobočník a poskok mafiánov, ktorí páchali tie najhoršie zločiny. Kollár robil poskoka a štartéra „bossovi“ bratislavského podsvetia  Steinhübelovi, Kollár pre Steinhübela prevážal heroín cez hranice.“Steinhübel zorganizoval prevoz asi 6 kg heroínu, k organizácii prevozu použil svojich poskokov Deáka, Kollára a Daniša“, konštatuje sa v policajnej správe.  Na spoločnom podnikaní Kollára so Steinhübelom (ktorí spolu začínali ako tzv. veksláci, teda podvodníci s valutami) je zaujímavé, že Kollár  pri Steinhübelovi naozaj nevídane, nevšedne zbohatol.

Na fotografiách zo spoločnej dovolenky na Kube z rokov 2006 alebo 2007 pózuje Kollár s Ondrejčákom, ktorý bol za riadenie zločineckej skupiny odsúdený na 18 rokov, ďalej tam bol Šalaga odsúdený za členstvo v zločineckej skupine na sedem rokov a Rajecký. „Fotografie vznikli počas našej spoločnej dovolenky na Kube v roku 2006 alebo roku 2007. Sú autentické. Všetci sme boli kamaráti,“ povedal Rajecký. Bola to ich spoločne plánovaná dovolenka. 

Spoločníci B. Kollára zo skupiny „Diničovci“ pod hrozbou znásilnenia manželky a „napichania drog“ dcére od apríla do mája 1997 obrali M. Suchára o majetok a musel im odovzdať aj motorku Harley Davidson, ktorá skončila u B.Kollára. Motorka bola na B. Kollára prepísaná priamo vydieraným M. Suchárom.

Kollár sa snažil nalákať na sex neplnoletú bývalú klientku resocializačného centra, tento čin hraničil s pedofíliou, dával jej sexuálne návrhy v čase, keď dievča malo 15 rokov, polícia v tomto prípade viedla trestné stíhanie za prečin morálneho ohrozovania výchovy mládeže.

Kollár lákal na sex za peniaze aj mužou, gay-prostítutov a viacerí takí muži sa ozvali a potvrdili, že Kollár im za sexuálne služby zaplatil.

Kvôli Kollárovi prišli o prácu viaceré zdravotné sestry, kvôli tomu, že Kollár sa sťažoval na zdravotné sestry riaditeľovi nemocnice Delejovi. Delej, nominant Mikulca z Matovičovho Oľano sa zachoval ako oportunistický prisluhovač papalášov. Kollár s nejakými svojimi pobehlicami typu sex za peniaze a sex za majetkové benefity v nemocnici šikanovali zdravotné sestry a dehonestovali ich. V čase keď Matovičova vláda prijala nariadenia kvôli ktorým občania nemohli v nemocniciach navštíviť svoje deti, starých rodičov, rodinných príslušníkov, tam mal Kollár v nemocnici či už cez deň alebo aj v noci aj tie svoje pobehlice, ktoré tam dokonca pobehovali po chodbách bez rúšok, dokonca tieto Kollárove pobehlice vstupovali aj do sesterských izieb a obťažovali zdravotné sestry pri práci. Kollár so svojimi pobehlicami vyvolali konflikt proti zdravotným sestrám, ktoré sa celý život starajú o pacientov a pomáhajú zachraňovať ľudské životy. Aký je výsledok? Viaceré zdravotné sestry prišli o prácu a Kollár je predsedom parlamentu, čo je druhá najvyššia ústavna funkcia v štáte.

Mňa zdesilo čo si Kollár dovolil k zdravotným sestrám, ktoré sa celý život starajú o pacientov a pomáhajú zachraňovať ľudské životy. Kollár s nejakými svojimi pobehlicami typu sex za peniaze a sex za majetkové benefity tam v nemocnici doslova šikanovali zdravotné sestry a dehonestovali ich na úroveň nejakých slúžok, ktoré majú obsluhovať Kollára a tie jeho pobehlice.

Ja sa pýtam čo si to tento zvrhlý kriminálny živel Kollár dovoľuje? Zvrhlý kriminálny živel Kollár, ktorý je bývalý pobočník a poskok mafiánov, ktorý páchali tie najťažšie zločiny. Kollár je kriminálnik, ktorý pašoval drogy na územie Slovenskej republiky. Kollár lákal maloleté osoby na sex. O úrovni Kollárovej morálky svedčia aj v bulvárnych médiách zverejnené komunikácie Kollára z mužmi gay-prostitútmi, ktorých Kollár lákal na sex za peniaze.

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249780x
Priemerná čítanosť článkov: 6092x

Autor blogu

Kategórie