Založ si blog

M. Černák si oslavuje s „celebritnou“ čvargou (A. Végh, Rytmus) a ku generálovi M. Lučanskému nepustili ani len jeho manželku!

D. Púchovský pracujúci pre políciu sa k tejto fotke vyjadril takto:

„Rytmus, Atilla Végh a ich partia navštívila oddiel doživotne odsúdených väzňov v Leopoldove. Toto je fotka zla. Nikdy sme nemohli vidieť pokope toľko vrahov. Za každou tvárou sa skrýva niekoľko obetí v podobe nevinných ľudských životov. Títo ľudia zavraždili odhadom viac ako 50 ľudí,” vyjadril sa D. Púchovský.

Čo asi cítia príbuzný tých zavraždených pri pohľade na túto fotografiu? 

Masoví vrahovia sú súdmi odsúdení za masové vraždenie a ďalšie zločiny a potom nejaký „celebritný“ vulgárny primitív Vrbovský s ďalšou „celebritou“ Véghom oslavujú týchto masových vrahov, obdivne sa o nich vyjadrujú, robia si s nimi fotky v tesnom objatí s rukami na pleciach a tým zľahčujú ich zločiny a masové vraždenie.

Takže takýto masoví vrahovia na čele s M. Černákom (minimálne 20 vrážd) si oslavujú s „celebritnou“ čvargou A. Véghom a P. „Rytmusom“ Vrbovským a generála Lučanského nemohla navštíviť ani jeho manželka!

Ako je možné, že masový vrah M. Černák má vo väzení takéto privilégia a oslavuje si tam vo väzení s tou „celebritnou “ čvargou (A. Végh, Vrbovský) a fotí sa tam s nimi v tesnom objatí s rukami na pleciach?

Ak si masový vrah M. Černák môže vo väzení dovoliť toto, čo všetko si ešte môže dovoliť?

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249325x
Priemerná čítanosť článkov: 6081x

Autor blogu

Kategórie