Založ si blog

Politický skrachovanec Lipšic sa cez Matoviča natlačil na post špeciálneho prokurátora a snaží sa urobiť zo špeciálnej prokuratúry, niečo ako gestapácke krídlo politickej strany Oľano

Lipšic ako špeciálny prokurator sa snaží urobiť zo špeciálnej prokuratúry, niečo ako gestapácke krídlo politickej strany Oľano a toto gestapácke krídlo, chcú Matovič a Lipšic používať v politickom boji proti ich politickým oponentom.

Lipšic chce urobiť zo špeciálnej prokuratúry v podstate niečo ako „prostitútku politickej strany Oľano“, ktorá bude slúžiť záujmom Matovičovej politickej strany Oľano, ktorej bol Lipšic v minulosti členom, keď do Oľana „integroval“ jeho skrachovanú politickú stranu Nova.

Lipšic bol ministrom spravodlivosti počas Gorily, zakladal stranu Nova aj s Krajniakom (obaja predtým Kdh). Nova sa kvôli mizivým volebným preferenciám (menej ako 1%) spojila s Matovičovou Oľano, Krajniak vytvoril vlastnú stranu Sme rodina s Kollárom.

Lipšic v minulosti pri vstupe do politiky neoprávnene používal titul PhDr., momentálne je v podmienke za spôsobenú dopravnú nehodu.

Lipšic je podozrivý, že nezákonne zo spisov v prípadoch v ktorých figuroval ako advokát vynášal informácie pre sebe spriaznených novinárov.

Lipšic ako advokát zastupoval okresný kriminálny živel z Popradu Kisku , ktorý robil podvody s daňami a podvodne obral zubára Franca o pozemok a potom sa Kiska podľa zverejnených videí pokúšal zahladiť stopy tohto podvodu za pomoci okresných kriminálnych živlov z Popradu. V zverejnených videách bolo jasne vidieť, že aj Kiska patrí medzi tieto okresné kriminálne živly z Popradu a je jedným z nich. A Lipšic tohto Kisku zastupuje.

Lipšic zastupoval obvineného v kauze vraždy Valka.

Lipšic ako minister vnútra zamestnal na ministerstve “ v Gorile zapleteného“ Krajniaka, niektorými nazývaného aj „Goriliak Krajniak.“

Lipšic zastupoval jednu z firiem Penty. Podnikateľ, ktorý predal humenský Mecom firme blízkej Pente za takmer sto miliónov eur mal cez svojo syna blízko aj k bývalej strane Lipšica Nova. Syn Jána Molnára Dávid ju sponzoroval. Možno tam niekde vznikli aj kontakty na Pentu. V Januári 2020 o Haščákovej výpovedi v prípade súdu so Zsuzsovou a Kočnerom vyslovil Lipšic presvedčenie, že „pán Haščák vypovedal vierohodne“ vyjadril sa Lipšic. Lipšic sa vyjadroval v Haščákovom záujme, čo mohlo súvisieť s tým že v inom prípade Lipšic zastupuje firmu Mecom, ktorá patrí Haščákovej Pente.

Stručný opis dlhodobej komunikácie Lipšica a Zsuzsovej. Zsuzsová oslovuje Lipšica v roku 2012 , spočiatku jednoheslovými frázami. Rozvíja postupne komunikáciu, využíva ženské zbrane a postupne sa stáva komunikácia čoraz osobnejšia. Niekoľkokrát si vymení svoje profilové foto, ktoré je zakaždým čoraz odvážnejšie. Komunikácia prechádza do flirtu a Lipšic sa nebráni, poctivo spolupracuje. Zsuzsová medzi riadkami prezrádza niečo z osobného života a zakaždým pridá šteklivú informáciu, ktorá Lipšica nenechá nikdy chladným. Začnú si dohadovať osobné stretnutie pri káve, ktoré im párkát nevyjde (choroba dieťaťa, vyvrtnutý členok). Všetky tieto udalosti sa dajú spätne overiť. Postupne prejde flirt do otvoreného vzájomného koketovania. Zsuzsová myslí na diskrétnosť ešte viac ako Lipšic a navrhuje stretnutie v aute. Už sa bavia otvorene o vášnivých schôdzkach. Osobne sa stretnú.

Exminister vnútra Lipšic na demonštrantov poslal vodné delá. Išlo o demonštráciu proti kauze Gorila. Deviateho marca 2012 polícia bezdôvodne zaútočila okrem vodných diel i gumovými projektilmi a špeciálnou pyrotechnikou na pokojné zhromaždenie. Bolo viacero zranených, niektorí dokonca hospitalizovaní.

Po kauze Gorila upadol Lipšic do politického suterénu, z ktorého ho „vytiahol“ Matovič, keď ho vzal na kandidátku Oľano.

Som šokovaný a zdesený, že tak závadová nedôveryhodná osoba ako Lipšic je špeciálnym prokurátorom.

Niekoľko členov organizovanej skupiny, organizujúcej manipulácie trestných konaní. Matovič, Lipšic, Mikulec, Kovařík, Repa, Šurek, Makó, Petrov, Zeman.
Petrov.
Zeman.
Matovič.

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249367x
Priemerná čítanosť článkov: 6082x

Autor blogu

Kategórie