Založ si blog

Tá nezákonná diskriminačná očkovacia lotéria musí byť súdmi, prokuratúrou a políciou zastavená! Zosnovatelia tej nezákonnej diskriminačnej očkovacej lotérie by mali byť zadržaní, v prvom rade Matovič!

Súdy, prokuratúra a polícia by mali konať a okamžite zastaviť tú diskriminačnú očkovaciu lotériu! Prevádzkovať niečo také ako je tá Matovičova diskriminačná očkovacia lotéria je absolútne nemorálne, perverzné, používajúce zákonom prísne chránené osobné údaje o zdravotnom stave a o absolvovaní medicínskeho zákroku, diskriminačné a nezákonné!

Všetci čo sa podieľajú na prevádzkovaní tejto nezákonnej diskriminačnej očkovacej lotérie by mali byť okamžite vypočutí a hlavní zosnovatelia (v prvom rade to narušené indivíduum Matovič) aj zadržaní!

Matovič navyše spáchal zločin nezákonnej sprenevery 26 miliónov € použitých na tú nezákonnú diskriminačnú očkovaciu lotériu a navyše spáchal zločin zneužitia funkcie verejného činiteľa, keď z postu ministra financií nezákonne zorganizoval tú nezákonnú diskriminačnú očkovaciu lotériu.

Odkedy je úlohou ministra financií vymýšľať nezákonné psychopatické hazardné hry s diskriminačnými pravidlami, ktoré sú podmienené informáciami o zdravotnom stave a o absolvovaní medicínskeho zákroku?! Odkedy sa môžu hrať nezákonné diskriminačné hazardné hry s informáciami o zdravotnom stave a o absolvovaní medicínskeho zákroku? Toto je nezákonná, chorá perverznosť!

To je až pod ľudskú dôstojnosť lákať niekoho na vpichnutie vakcíny za účasť v žrebovaní v nejakej hazardnej hre.

Absurdné, šialené, perverzné! Očkovanie za účasť v nezákonnej diskriminačnej hazardnej hre, v ktorej použijú údaje o zdravotnom stave a o údaje absolvovaní medicínskeho zákroku!

Toto je choré! Čo za narušené indivíduum mohlo toto vymyslieť?!

Matovič musí byť odvolaný zo všetkých funkcií vo vláde SR, lebo Matovič nie je spôsobilý vykonávať akúkoľvek funkciu vo vláde SR!

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 248365x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Kategórie