Založ si blog

Dostane policajt doživotie za strieľanie do demonštrantov? Strieľať gumové projektily demonštrantom do krku a oblasti hrudníka a srdca, je beštiálne zverstvo

Mnohí podporovatelia toho Matovičovho Oľana, dokonca podporujú túto streľbu policajtov gumovými projektilmi do demonštrantov, do oblasti krku, hrudníka a srdca.

Ja som v tej streľbe policajta na demonštrantov videl pokus o vraždu.

Napíšem prečo. Strieľať z približne jedného metra gumové projektily do ľudí a mieriť pritom na životné dôležité časti tela ako je krk, hrudník a srdce, je pre mňa beštiálnym pokusom o vraždu. Takto reagovať na kričiacich demonštrantov je zverstvo. Ten policajt vyložene mieril tam, kde tie gumové projektily mohli tých demonštrantov zabiť. Vyložene mieril na krk, hrudník a srdce tých demonštrantov.

Ten policajt, keď už tak veľmi chcel niečo s tými kričiacimi demonštrantrami riešiť, tak ich mal za súčinnosti jeho policajných kolegov spacifikovať hmatmi a chvatmi. A čo urobil ten policajt? Z metra napálil gumové projektily do krku a oblasti hrudníka a srdca demonštrantov. Toto ja považujem za beštiálny pokus o vraždu. Pokiaľ sa preukáže, že išlo o pokus o vraždu, tak v súbehu so zločinom zneužitia právomoci verejného činiteľa, môže byť tento strieľajúci policajt odsúdený aj na doživotie.

A k tým podporovateľom Oľana napíšem toľko. Ten váš Matovič organizoval tiež množstvo protestov. Ako by ste reagovali, keby k nemu prišiel policajt a za to, že tam niečo kričí by tomu vášmu Matovičovi napálil z metra gumový projektil do krku a oblasti hrudníka a srdca a ten váš Matovič by skončil s dierou v krku a poškodením srdca a hrudníka?

Vy, podporovatelia Matovičovho Oľana, ktorí podporujete beštiálnu streľbu policajtov gumovými projektilmi do demonštrantov do krku a oblasti hrudníka a srdca, ako by ste vy podporovatelia Matovičovho Oľana reagovali, keby sa to stalo tomu vášmu Matoviča na niektorej z jeho množstva demonštráci, ktoré organizoval?

V strede policajt zo zbraňov, ktorý strieľal približne z jedného metra gumové projektily demonštrantom do oblasti krku, hrudníka a srdca.
Moment streľby do oblasti hrudníka a srdca prvého demonštranta.
Moment streľby do oblasti krku druhého demonštranta. Vľavo prvý demonštrant v bolestiach, po streľbe do oblasti jeho hrudníka a srdca.
Druhý demonštrant v bolestiach po streľbe do oblasti jeho krku.
Druhý demonštrant s dierou v krku a krvácaním po streľbe policajta do oblasti jeho krku.
Občianka SR, poskytujúca prvú pomoc, snažiaca sa zastaviť krvácanie z krku a zachrániť život ťažko zraneného demonštranta.

Táto streľba do demonštrantov sa udiala 1.septembra na sviatok dňa Ústavy Slovenskej republiky.

Ústava Slovenskej republiky (článok 32): Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.

VIDEO. Policajt strieľal z približne jedného metra gumovými projektilmi demonštrantom do oblasti ich krku, hrudníka a srdcahttps://youtu.be/MjMfDUkrpeI

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249922x
Priemerná čítanosť článkov: 6096x

Autor blogu

Kategórie