Založ si blog

Afgánci a vraždy v Európe. Zavraždené európske dievčatá, deti, ženy, dôchodcovia …

Niekoľko príkladov vrážd, ktoré spáchali Afgánci v Európe:

Jún 2021. Štyria Afgánci (16,18,22,23 rokov) v Rakúsku, vo Viedni zdrogovali, znásilnili a zabili 13- ročné rakúske dievča. Pitva odhalila smrť udusením. Jej mŕtve telo po vražde vyniesli v zrolovanom koberci na ulicu a nechali ho tam pohodené a opreté o strom.

Dezember 2018. V rakúskom Steyri dopichal na smrť 17 ročný afgánsky azylant svoju 16 ročnú rakúsku priateľku. Obdukcia tela dievčaťa ukázala, že bola usmrtená nožom hlbokou bodnou ranou do pľúc. Zabil ju v dome jej rodičov. Nevládne dobodané telo našli jej matka a sestra v izbe zavraždenej.

Dezember 2017. 17-ročný Afgánec zavraždil v Nemecku, v meste Kandel 15-ročné nemecké dievča. Afgánec svoju bývalú priateľku smrteľne pobodal pred drogériou. Rodičia zavraždenej 15-ročnej nemecké dievčiny, ktorú dobodal 17-ročný utečenec z Afganistanu, ho pred polrokom prijali do rodiny. Starali sa o neho a pomáhali mu pri jeho „integrácii.“

Október 2016. 22-ročný Afgánec v Nemecku, vo Freiburgu znásilnil a uškrtením a utopením zabil 19-ročnú nemeckú ženu. Devätnásťročná študentka medicíny zmizla v polovici októbra 2016, keď sa na bicykli vracala domov z večierka v meste Freiburg na juhozápade Nemecka, jej mŕtve telo našli v rieke.  Tento Afgánec už v roku 2013 prepadol na gréckom ostrove Korfu inú študentku, ktorej spôsobil ťažké zranenia. O rok neskôr ho za pokus o vraždu odsúdili na desať rokov väzenia, avšak na jeseň 2015 ho podmienečne prepustili na slobodu. 

September 2018. Dvaja Afgánci v Nemecku, v meste Köthen brutálne dobili a zavraždili 22-ročného Nemca. Vražda sa odohrala na detskom ihrisku v Köthene, kde dôvodom sporu medzi zavraždeným Nemcom a Afgáncami bola mladá nemecká žena.

Júl 2020. Migranta z Afganistanu a jeho dvoch synov vo Švédsku, v meste Kiruna zatkla švédska polícia za vraždu v autobuse verejnej dopravy, kde došlo k smrti 21-ročného muža. 

Marec 2021. Afgansky žiadateľ o azyl, zaútočil vo Švedsku, v meste Eksjö nožom a ťažko zranil siedmich ľudí. Bol obvinený z pokusov o vraždy 7 ľudí.

Marc 2018. Afganec útočil nožom vo Viedni. 23-ročný Afgánec bol uznaný vinným zo štyroch pokusov o vraždu po tom, čo vo štvrti Leopoldstadt napadol trojčlennú rodinu a náhodného okoloidúceho. Žiadateľ o azyl napadol úplne cudziu trojčlennú rodinu. Trojica prežila len vďaka rýchlemu zásahu záchranárov.

Afgánci a vraždy v Európe.

NIEKOĽKO VYHLÁSENÍ POLITIKOV Z OSTATNÝCH DVOCH TÝŽDŇOV:

Naď s Korčokom na tlačovke vyhlásili: Doviezli sme Afgáncov. Chceli sme ich vziať čo najviac.

Korčok vyhlásil: Slovensku sa hlási ďalších 250 Afgáncov.

Afgánci majú právo prísť na Slovensko a požiadať o azylové konanie na Slovensku, povedal Korčok.

Čo najviac Afgáncov by sme mali doviezť na Slovensko, vyhlásila Čaputová

Maďarský premiér Orbán vyhlásil: „Maďarsko nebude platiť za geopolitické chyby USA a neprijme žiadnych utečencov z Afganistanu.“

Rakúsky kancelár Kurz vyhlásil: „Rakúsko neprijme žiadnych ďalších Afgáncov a bude pokračovať v deportáciach migrantov.“

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249326x
Priemerná čítanosť článkov: 6081x

Autor blogu

Kategórie