Založ si blog

Dostane policajt doživotie za strieľanie do demonštrantov? Strieľať gumové projektily demonštrantom do krku a oblasti hrudníka a srdca, je beštiálne zverstvo

Mnohí podporovatelia toho Matovičovho Oľana, dokonca podporujú túto streľbu policajtov gumovými projektilmi do demonštrantov, do oblasti krku, hrudníka a srdca.

Ja som v tej streľbe policajta na demonštrantov videl pokus o vraždu.

Napíšem prečo. Strieľať z približne jedného metra gumové projektily do ľudí a mieriť pritom na životné dôležité časti tela ako je krk, hrudník a srdce, je pre mňa beštiálnym pokusom o vraždu. Takto reagovať na kričiacich demonštrantov je zverstvo. Ten policajt vyložene mieril tam, kde tie gumové projektily mohli tých demonštrantov zabiť. Vyložene mieril na krk, hrudník a srdce tých demonštrantov.

Ten policajt, keď už tak veľmi chcel niečo s tými kričiacimi demonštrantrami riešiť, tak ich mal za súčinnosti jeho policajných kolegov spacifikovať hmatmi a chvatmi. A čo urobil ten policajt? Z metra napálil gumové projektily do krku a oblasti hrudníka a srdca demonštrantov. Toto ja považujem za beštiálny pokus o vraždu. Pokiaľ sa preukáže, že išlo o pokus o vraždu, tak v súbehu so zločinom zneužitia právomoci verejného činiteľa, môže byť tento strieľajúci policajt odsúdený aj na doživotie.

A k tým podporovateľom Oľana napíšem toľko. Ten váš Matovič organizoval tiež množstvo protestov. Ako by ste reagovali, keby k nemu prišiel policajt a za to, že tam niečo kričí by tomu vášmu Matovičovi napálil z metra gumový projektil do krku a oblasti hrudníka a srdca a ten váš Matovič by skončil s dierou v krku a poškodením srdca a hrudníka?

Vy, podporovatelia Matovičovho Oľana, ktorí podporujete beštiálnu streľbu policajtov gumovými projektilmi do demonštrantov do krku a oblasti hrudníka a srdca, ako by ste vy podporovatelia Matovičovho Oľana reagovali, keby sa to stalo tomu vášmu Matoviča na niektorej z jeho množstva demonštráci, ktoré organizoval?

V strede policajt zo zbraňov, ktorý strieľal približne z jedného metra gumové projektily demonštrantom do oblasti krku, hrudníka a srdca.
Moment streľby do oblasti hrudníka a srdca prvého demonštranta.
Moment streľby do oblasti krku druhého demonštranta. Vľavo prvý demonštrant v bolestiach, po streľbe do oblasti jeho hrudníka a srdca.
Druhý demonštrant v bolestiach po streľbe do oblasti jeho krku.
Druhý demonštrant s dierou v krku a krvácaním po streľbe policajta do oblasti jeho krku.
Občianka SR, poskytujúca prvú pomoc, snažiaca sa zastaviť krvácanie z krku a zachrániť život ťažko zraneného demonštranta.

Táto streľba do demonštrantov sa udiala 1.septembra na sviatok dňa Ústavy Slovenskej republiky.

Ústava Slovenskej republiky (článok 32): Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.

VIDEO. Policajt strieľal z približne jedného metra gumovými projektilmi demonštrantom do oblasti ich krku, hrudníka a srdcahttps://youtu.be/MjMfDUkrpeI

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 248369x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Kategórie