Kovařík. Užitočný idiot Matovičovho zločineckého režimu spáchal zločin zneužitia právomoci verejného činiteľa v súbehu so zločinom marenia spravodlivosti

29. augusta 2021, oliver, Nezaradené

Kovařík je bezvýznamná „figúrka“, ktorej Matovičov zločinecký režim pridelil úlohu ich užitočného idiota. To, že Kovařík skončí ako policajný prezident je už stopercentne isté. Pomoc mafiánom Petrovovi a Zemanovi, keď v záujme týchto mafiánov hrubo porušìl zákon a poškodil policajtov, to už neustojí.

Kovařík bude odvolaný z postu policajného prezidenta a neskôr aj súdmi odsúdený. Tie dôkazy sú nezvratné.

Ale ten Kovařík je len užitočný idiot Matovičovho zločineckého režimu. Po jeho odvolaní ho náhradí iný užitočný idiot, napríklad niekto zo súčasných viceprezidentov policajného zboru. Matovičov zločinecký režim použitého užitočného idiota Kovaříka jednoducho nahradí iným užitočným idiotom.

Kovařík je bezvýznamná „figúrka“. To, že skončí ako policajný prezident je už stopercentne isté.

Podstatné je aby bol stíhaný aj ten, kto dával pokyny užitočnému idiotovi Kovaříkovi, ktoré viedli k hrubému porušovaniu zákona a pomoci mafiánom Petrovovi a Zemanovi. A tieto pokyn dával Kovaříkovi Mikulec!

Kovařík, sluha mafiánov škodiaci policajtom! A toto indivíduum Kovařík je prezidentom policajného zboru SR! Hanba! Kovařík zbaľ si veci a prac z policajného zboru SR a viac sa tam neukazuj, lebo ako sluha mafiánov Petrova a Zemana tam nemáš viac čo pohľadávať!

ČASŤ UZNESENIA O ZAČATÍ TRESTNÉHO STÍHANIA A VZNESENIA OBVINENIA KOVAŘÍKOVI ZA ZLOČIN ZNEUŽITIA PRÁVOMOCI VEREJNÉHO ČINITEĽA V SÚBEHU SO ZLOČINOM MARENIA SPRAVODLIVOSTI:

ČASŤ UZNESENIA O ZAČATÍ TRESTNÉHO STÍHANIA A VZNESENIA OBVINENIA PETROVOVI ZA ZLOČINY MARENIA SPRAVODLIVOSTI, KRIVEJ VÝPOVEDE A KRIVEJ PRÍSAHY:

ČASŤ UZNESENIA O ZAČATÍ TRESTNÉHO STÍHANIA A VZNESENIA OBVINENIA ZEMANOVI ZA ZLOČIN KRIVEJ VÝPOVEDE A KRIVEJ PRÍSAHY: