Založ si blog

Sulík je sociálny netvor „Kaníkovského typu“

Konflikt medzi Matovičom a Sulíkom je len nechutná farizejská komédia na oklamanie voličov. Nenechajte sa Matovičom a Sulíkom podviesť.

Mňa by nikto nikdy nedonútil voliť ani Matoviča, ani Sulíka. Píšem to preto, že sa hovorí, že Sulíkovi rastú preferencie za konflikty s Matovičom, akože ľudia chcú Sulíka „odmeniť“ za konflikty s Matovičom. Ja teda takto nezmýšlam. Ja vidím stále dvoch takmer rovnakých sociopatov Matoviča a Sulíka. A ich vzájomné konflikty na tom nič nemenia. Môj názor je, že je nezmysel, keď niekto chce „odmeňovať“ Sulíka za konflikty s Matovičom. To by k ničomu neviedlo. Matovič alebo Sulík? „Čert ako diabol“! 

Predstavte si hypoteticky, že Sulík by vyhral parlamentné voľby a skladal by vládu. No tak táto predstava je rovnako desivá ako to, že predsedom vlády je teraz Heger alebo predtým Matovič.

Však si predstavte tú hypotetickú vládu pod vedením Sulíkovej strany Sas, predseda vlády za Sas Sulík, nominanti Sas na ministrov: Nicholsonová, Cigániková, Baránik, Dostál, Osuský, Gröhling, Klus.

Tak teda asi nejak takto by vyzerala vláda, keby vyhrala voľby Sulíkova strana Sas. Myslím, že pri predstave tých mien zo Sas v ministerských kreslách a Sulíka v kresle predsedu vlády, ste väčšina z vás rovnako zdesesení ako ja.

Sulík je sociálny netvor „Kaníkovského typu“.

Keď niekto ako Sulík nedopraje ani len vlaky zadarmo pre dôchodcov, študentov a žiakov, dôchodcom nedopraje ani len trináste dôchodky a dokonca nedopraje ani len obedy zadarmo deťom v školách, tak takéto indivíduum ako Sulík si zaslúži pomenovanie SOCIÁLNY NETVOR!

Čo tomu sociálnemu netvorovi Sulíkovi vadí na tom, že dôchodcovia majú možnosť cestovať vlakmi zadarmo? Čo ten sociálny netvor Sulík závidí dôchodcom nejaké ušetrené eurá na cestovnom? Čo toto je za sociálny netvor tento Sulík! Dôchodcovia už nie sú v aktívnom pracovnom veku a majú už väčšinou len ten jeden pravidelný príjem a to je dôchodok. Pre väčšinu slovenských dôchodcov má cenu každé ušetrené euro, ktoré môžu potom použiť na potraviny, lieky alebo niečo iné užitočné pre dôchodcov. A sociálny netvor Sulík závidí dôchodcom tieto ušetrené eurá na cestovnom. Sulík cestovanie zadarmo závidí aj študentom a žiakom. Sulík je cynický antisociálny sociopat a sociálny netvor.

Sociálny netvor Sulík nedopraje dôchodcom ani len tie trináste dôchodky. Dôchodcovia by si určite zaslúžili prilepšenie v rámci trinástych dôchodkov, dôchodcom na Slovensku pri ich často nízkych dôchodkoch sa zíde každé euro.

Sociálny netvor Sulík závidí aj teplé obedy deťom a nedopraje teplé obedy deťom v školách. Čo bolo na tom zlé keď deti v školách dostali teplé obedy zadarmo? Na tom nebolo nič zlé. Bolo to opatrenie v prospech všetkých detí na slovenských školách. Deti mohli denne dostať zadarmo teplú stravu v jedálňach, ktoré by dotoval štát. Bola to investícia štátu pre deti v školách. Bolo predsa normálne, že štát sa snažil pomôcť deťom v školách, lebo pomáhať deťom v školách a dôchodcom s dôchodkami patrí predsa medzi hlavné úlohy štátu.

A niekto z vás ešte chce sociálneho netvora Sulík ľutovať? Spamätajte sa!!! Tento cynický sociálny netvor Sulík neľutuje ani dôchodcov a deti a niektorí z vás chcú ľutovať tohto asociálneho sociopata sociálneho netvora Sulíka? Ľutovať sociálneho netvora Sulíka ? Nonsens!!! Absurdnosť!!!

Nech tam toho sociálneho netvora Sulíka všetci v parlamente, opozícii a aj koalícii obrazne povedané „mlátia ako žito“ a nech tomu sociálnemu netvorovi Sulíkovi kľudne nadávajú aj tisíckrát tvrdšie ako doteraz.

Nič iné si ani nezaslúži taký sociálny netvor ako Sulík, ktorý nedopraje a závidí dôchodcom, študentom, žiakom a deťom!

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249715x
Priemerná čítanosť článkov: 6091x

Autor blogu

Kategórie