Žilinka vie viac ako Lipšic! Vo väzbe zadržaný Petrov je už dôkladne vyťažovaný. Blíži sa zadržanie Lipšica a celej organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní

23. augusta 2021, oliver, Nezaradené

Žilinka koná strategicky a rozumne, keď jednoznačne naznačuje dištancovanie sa od Lipšica, napríklad aj tým disciplinárnym konaním proti Lipšicovi.

Žilinka presne vie čo robí! Žilinka vie, že mandát generálneho prokurátora má až do roku 2027 a ak si bude chcieť tento post udržať až do toho roku 2027, tak nebude môcť byť spájaný s Lipšicom, po tom ako bude Lipšic zadržaný. Žilinka bude mať potom argument, že on proti Lipšicovi nejako konal, napríklad aj tým návrhom na disciplinárne konanie proti Lipšicovi.

Žilinka ako generálny prokurátor má prehľad o postupe vyšetrovania obvinených mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a jednoznačne si je vedomý a vie, že ich výpovede budú musieť viesť aj k zadržaniu celej organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní do ktorej okrem iných patria aj: Lipšic, Repa, Šúrek, Čurilla, Makó, Petrov, Zeman, Dömötör.

Dömötör sa už aj priznal k účasti na manipulácii trestných konaní a bol už súdom za to aj právoplatne odsúdený.

Nasledovať bude priznanie vo väzbe sediaceho Petrova, ktorý je už vyšetrovateľmi dôkladne vyťažovaný.

Potom príde na rad zadržanie okrem iných aj Repu, Šúreka a Čurillu.

Po nich príde na rad Lipšic a po Lipšicovi Mikulec a Matovič, hlava celej tejto organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní.

Už sa na tom pracuje. Výpovede sa dokumentujú. Dôkazy sa preverujú. Zápisnice sa spisujú. A jedného dňa, keď sa to všetko skompletizuje a dá sa to dokopy budú vznesené obvinenia všetkým členom tej organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, po ktorých prídu ich zadržania.

Skôr či neskôr! Chce to len nejaký čas.

Politický skrachovanec Lipšic sa cez Matoviča natlačil na post špeciálneho prokurátora a snaží sa urobiť zo špeciálnej prokuratúry, niečo ako gestapácke krídlo politickej strany Oľano