Nakazil B. Kollár golfistu Sabbatiniho? Sprostredkovane cez osobu menom Štofaníková?

19. augusta 2021, oliver, Nezaradené

B. Kollár je deviant platiaci za služby aj množstva gay-prostitútov, od ktorých sa určite nakazil množstvom pohlavných chorôb.

Sabbatini je golfista, ktorý žije s osobou menom Štofaníková.

Štofaníková je jedna z bývalých Kollárových „zlatokopiek“, ktorá má s ním dokonca aj dieťa.

Je viac ako pravdepodobné, že B. Kollár sprostredkovane cez Štofaníkovú nakazil golfistu Sabbatiniho množstvom kadejakých pohlavných chorôb.

Tie nebezpečné pohlavné choroby sa šíria reťazovou reakciou. Nakazení gay-prostitúti nakazili ich klienta devianta B. Kollára, deviant Kollár nakazil osobu menom Štofaníková a tá Štofaníková potom nakazila golfistu Sabbatiniho.

V najlepšom záujme golfistu Sabbatiniho je vyhľadať lekára a nechať sa otestovať na všetky pohlavné choroby ako sú napríklad: Syfilis, Kvapavka, Chlamýdie, Hepatitída B, Pedikulóza – filcky, Genitálny herpes, HPV infekci, AIDS – HIV…

Apelujem na všetkých ľudí zo zdravým rozumom, aby sa v ich vlastnom zdravotnom záujme vyhýbali akémukoľvek „bližšiemu“ telesnému kontaktu s osobami o ktorých je známe, že súložili alebo pravdepodobne mohli súložiť s B. Kollárom.

Tu ide o zdravie.

Zdroj: https://kollarjeuchyl.com/
B.Kollár cez víkend behal po Bratislave s ďalšou prostitútkou, „zlatokopkou“, nejakou fľandrou alebo čo to bolo za indivíduum. Každopádne reťazová reakcia šírenia nebezpečných pohlavných chorôb sa šírila ďalej. (Foto: V. Benko)
Zdroj: https://kollarjeuchyl.com/

Takí ako B.Kollár patria medzi najnebezpečnejších roznášačov pohlavných chorôb