Založ si blog

Po fraške s psychopatickou očkovacou lotériou musí byť Matovič bezodkladne odvolaný!

Týmto vyzývam všetkých príčetných poslancov NR SR, aby sa postavili za okamžité odvolanie psychopaticky narušenej osoby Matoviča zo všetkých funkcií vo vláde SR!

To čo sa včera udialo s tou fraškou okolo psychopatickej očkovacej lotérie, tak to nemá obdoby! To bola jedna z najväčších zvrhlostí, zvráteností a hánb, ktoré sa kedy v histórii Slovenskej republiky udiali!

Psychopatizmus nepatrí do vlády Slovenskej republiky! To čo robí Matovič je neúnosné, neznesiteľné a neakceptovateľné! To čo robí Matovič, tak to je čistý psychopatizmus a niet inej akceptovateľnej možnosti ako okamžité odvolanie Matoviča zo všetkých funkcií vo vláde SR.

Heger musí Matoviča bezodkladne odvolať, či sa mu to páči alebo nie, či už to spraví „dobrovoľne“ alebo po tlaku väčšiny poslancov NR SR.

Matovič je psychopaticky narušená osoba a nie je spôsobilý vykonávať akúkoľvek funkciu vo vláde Slovenskej republiky!

Radšej koniec vlády s Matovičom ako vláda s Matovičom!

Toto si musí uvedomiť väčšina poslancov NR SR a je jedno z ktorej politickej strany.

Po odvolaní Matoviča bude mať Heger ešte možnosť požiadať o vyslovenie dôvery vláde bez Matoviča a ak mu ju vysloví viac ako 75 poslancov NR SR, tak Hegerova vláda bude pokračovať, ak mu dôveru nevysloví viac ako 75 poslancov, tak do 3-6 mesiacov budú predčasné parlamentné voľby.

Iných možnosti už niet!

Je viac neakceptovateľná, neznesiteľná, neúnosná akákoľvek účasť nespôsobilej psychopatickej osoby Matoviča v akejkoľvek funkcii vo vláde Slovenskej republiky.

To čo sa včera udialo okolo tej frašky s tou psychopatickou očkovacou lotériou, bolo „poslednou kvapkou“.

„Pohár trpezlivosti pretiekol!“

Matovič musí vo vláde SR skončiť!

Čím skôr tým lepšie!

Najlepšie už tento týždeň!

15.08.2021. Takto sa psychopat Matovič vysmial „vyžrebovaným“ v psychopatickej očkovacej lotérii, ktorí „prišli o peňažné ceny“, lebo nevyslovili nejaké heslo, ktoré sa na TV obrazovke objavilo popri nejakom žrebovaní a psychopatická očkovacia lotéria sa pre nich skončila dlhodobou traumou.

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249661x
Priemerná čítanosť článkov: 6089x

Autor blogu

Kategórie