Založ si blog

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“.

UZNESENIE O VZNESENÍ OBVINENÍ ČLENOM ORGANIZOVANEJ SKUPINY VYŠETROVATEĽOV NAKA „ČURILLA A SPOL.“ ČURILLOVI, ĎURKOVI, SABOTOVI A MAŠINOVI ZA ZLOČIN ZNEUŽÍVANIA PRÁVOMOCI VEREJNÉHO ČINITEĽA SPÁCHANÝ FORMOU SPOLUPÁCHATEĽSTVA:

Mikulec (Oľano) a Lipšic (Oľano) spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol.“. Nespochybniteľné, nezvratné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Mikulec (Oľano) a Lipšic ( Oľano) budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby!

DÔKAZY O SPOLUPRÁCI LIPŠICA (OĽANO) A MIKULCA (OĽANO) S ORGANIZOVANOU SKUPINOU VYŠETROVATEĽOV NAKA „ČURILLA A SPOL.“:

Dôkaz č. 1 o spolupráci Mikulca (Oľano) s organizovanou skupinou „Čurilla a spol.“ . Osoba v policajnom spise označená ako NEZNÁMY MUŽ “ * “ je minister vnútra Mikulec (Oľano).
Dôkaz č.2 o spolupráci Mikulca (Oľano) s organizovanou skupinou „Čurilla a spol.“.

Dôkaz č.1 o spolupráci Lipšica (Oľano) s organizovanou skupinou „Čurilla a spol.“ .
Dôkaz č.2 o spolupráci Lipšica (Oľano) s organizovanou skupinou „Čurilla a spol.“.
Dôkaz č.3 o spolupráci Lipšica (Oľano) s organizovanou skupinou „Čurilla a spol.“.

Je len otázkou času kedy po skupine „Čurilla a spol.“ budú zadržaní aj Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano), ktorí úzko spolupracovali so skupinou „Čurila a spol.“.

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú musieť byť skôr či neskôr políciou zadržaní a súdmi umiestnení do kolúznej väzby. Možno už v najbližších dňoch alebo týždňoch. Dôkazy v policajných spisoch sú nezvratné a nespochybniteľné!

Organizovaná skupina organizujúca manipulácie trestných konaní: Matovič, Lipšic, Mikulec, Kovařík, Repa, Šurek, Kysel, Záleská, Kliment, Petrov, Zeman, Dömötör, Čurilla, Ďurka, Mašin, Sabota, Scholtz.
Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin.

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

Podvodníci z Oktagon MMA! Klamú a podvádzajú ich platiacich fanúšikov!

10.09.2021

O. Novotný (majiteľ Oktagon MMA) vyhlásil: „Ak si niekto úmyselne pustí hymnu vrahov, nemá u nás čo robiť“, vyhlásil O.Novotný o tureckom MMA zápasníkovi O. Karaoglu, ktorý mal byť v tej organizácii Oktagon MMA 30.decembra 2020 súperom MMA zápasníka K. Vémolu. O. Karaoglu mal pred zápasom poľskej MMA organizácie (KSW) ako nástupovku skladbu, ktorá sa [...]

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 249561x
Priemerná čítanosť článkov: 6087x

Autor blogu

Kategórie