Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13. septembra 2021, oliver, Nezaradené

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní.

Začalo to zadržaním mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra, ktorí sa ku všetkému buď už priznali alebo sa skôr či neskôr priznajú (minimálne Csaba Dömötör sa už ku všetkému priznal a bol už aj právoplatne súdom odsúdený, a to je zásadná vec, od ktorej sa bude veľa odvíjať). Zadržiavanie pokračuje zadržaním skupiny vyšetrovateľov NAKA, ktorých nazývam Čurilla a spol. Pokračovať to bude prokurátormi špeciálnej prokuratúry Repom, Šurekom a Kyselom, bývalým policajným prezidentom Kovaříkom, sudcami Klimentom a Záleskou a nakoniec budú zadržaní aj hlavní organizátori organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní a to Matovič, Mikulec a Lipšic.

Chce to len nejaký čas.

Dôkazy sa zbierajú. Výpovede sa verifikujú. Spisy sa spisujú. A s určitosťou to bude viesť k ďalším obvineniam a zadržaniam kompletne všetkých členov organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní na čele ktorej stoja Matovič, Mikulec a Lipšic.

Matovič, Lipšic, Mikulec, Kovařík, Repa, Šurek, Kysel, Záleská, Kliment, Petrov, Zeman, Dömötör.