MMA musí byť zákonom zakázané! A to čo najskôr! MMA zápasenie je beštiálne zverstvo, ktoré je proti zdravému rozumu a ktoré spôsobuje spoločnosti obrovské škody!

9. septembra 2021, oliver, Nezaradené

MMA zápasníci už na pohľad vyzerajú ako Frankenštajni alebo Zombie indivíduá.

MMA zápasníci majú napríklad:

MMA zápasníci musia absolvovať množstvo lekárskych zákrokov po zraneniach z tých beštiálnych MMA zápasov.

Ja sa pýtam prečo im toto zdravotné poisťovne preplácajú? Veď oni úmyselne lozia do tých klietok a úmyselne sa tam mlátia ako opice a úmyselne si vzájomne spôsobujú tie devastačné zranenia.

Nech si teda tí MMA zápasníci platia sami lekárske ošetrenia po zraneniach, ktoré si vzájomne úmyselne spôsobujú v tých ich beštiálnych MMA zápasoch! Je šialenstvom aby im toto preplácali zdravotné poisťovne! Veď to sú úmyselne spôsobené úrazy a zranenia, spôsobené počas úmyselného vykonávania tej perverznej, beštiálnej činnosti (MMA zápasy)! Takéto lekárske ošetrenia nech si tí MMA zápasníci sami preplácajú zo svojich súkromných zdrojov!

Ďalším problémom pre spoločnosť je, že toto MMA zápasenie produkuje obrovské množstvo nebezpečných kriminálnych živlov, násilníkov, vrahov …

Zoberme si ako príklad, že každý rok s tými MMA zápasmi začne napríklad 1000 nových zápasníkov. Začnú s tými zápasmi dajme tomu v 18 rokoch a po 5 rokoch v ich 23 rokoch, tak maximálne 5 z tých 1000 zápasníkov budú na takej úrovni, že sa tým dokážu nejako finančne živiť. Takže to znamená, že každý rok tu máme vyprodukovaných 995 ľudí trpiacich demenciou a devastačnými poraneniami mozgu, ktorí nemajú peniaze a nevedia robiť nič iné ako tie beštiálne MMA zápasy. A v takomto stave sa „nájdu“ na svete bez finančných prostriedkov povedzme keď budú mať približne okolo tých 23 rokov. Čím myslíte, že sa väčšina z nich potom bude živiť. Väčšina z nich sa potom bude živiť kriminalitou, násilím, zločinmi…!

Potrebuje Slovenská republika aby bolo na Slovensku vyprodukovaných ročne okolo 900 nebezpečných kriminálnikov zo zdevastovanými mozgami trpiacich demenciou? Toto predsa nemôže chcieť žiadny normálny človek, aby tu po Slovensku behala obrovské množstvo takýchto Zombie Frankenštajn indivíduí, ktorý budú páchať kriminalitu, násilie, vraždy a budú ohrozovať normálnych civilizovaných občanov Slovenskej republiky!

Je absolútnym šialenstvom, že také beštiálne zverstvo ako tie MMA zápasy je na Slovensku dovolené!

Nič dobré to spoločnosti neprináša!

Prináša to len negatíva ako sú napríklad:

V parlamente musí byť čo najskôr prijatý zákon, ktorý okamžite zakáže konanie tých beštiálnych MMA zápasov na území!

Týmto v záujme Slovenskej republiky vyzývam všetkých poslancov NR SR, k prijatiu zákona, ktorý z okamžitou platnosťou zakáže organizovanie tých beštiálnych MMA zápasov na území Slovenskej republiky.

Nepropagujte a nepodporujte MMA zápasenie! Toto beštiálne zverstvo MMA zápasenie na úrovni psích zápasov alebo na úrovni bitiek goríl v džungli, produkuje veľké množstvo osôb trpiacich demenciou a devastačnými poraneniami mozgu. U niektorých sa to prejaví viac u niektorých menej, u niektorých sa to prejaví skôr u niektorých neskôr, ale každopádne všetci MMA zápasníci trpia demenciou a devastačnými poraneniami mozgu.

MMA zápasenie je absolútne zverstvo a beštialita obnášajúca napríklad: beštiálne dobíjanie päsťami, lakťami, kolenami do hláv na zemi ležiacich súperov, často až do bezvedomia a pokiaľ to rozhodca neukončí včas, tak aj do zabitia, škrtenie, ktoré môže viesť k zaduseniu alebo zlomeniu väzov, lámanie rúk, kopy do hláv, údery kolien do hláv, údery lakťov do hláv, kopy do kolien, ktoré môžu viesť k devastačnými zlomeninám v oblasti kolien……

Psie zápasy sú na Slovensku zákonom zakázané a ľudské zápasy na úrovni psích zápasov sú dovolené! Je to šialené! Musí byť čo najskôr prijatý zákon, ktorý na Slovensku zakáže organizovať tie beštiálne MMA zápasy, tak ako sú zakázané napríklad psie zápasy. Psy sú zákonom chránené pred psími zápasmi a zákon psie zápasy zakazuje a je to tak správne! Prečo ale zákon dovoľuje ľudské zápasy na úrovni psích zápasov? Veď tie MMA zápasy sú absolútna beštialita, zverstvo, šialenstvo!