Založ si blog

Demonštranta od smrti delili milimetre. Keby mu ten strieľajúci policajt (č. 309487) zasiahol krčnú tepnu, tak demonštrant by bol na mieste mŕtvy

Strieľajúci policajt (č. 309487) takmer zabil demonštranta. Chýbali milimetre a zasiahol by krčnú tepnu demonštranta a ten by následne vykrvácal a bol by na mieste mŕtvy. Demonštrant skončil s ťažkým zranením, krvácaním a dierou v krku.

Stačilo aby sa demonštrant trochu mykol pri streľbe toho policajta (č. 309487), alebo aby policajtova strela dopadla o pár centimetrov vyššie a demonštrant by mohol skončiť s vystreleným okom, o ktoré by prišiel a projektil by skončil niekde v hlave, čo by takisto mohlo viesť k smrti demonštranta. Druhého demonštranta ten policajt strelil do oblasti srdca, hrudníka, čo takisto mohlo viesť k smrti aj druhého demonštranta.

Toto sa dá nazvať pokusom o beštiálnu popravu za to, že niekto si dovolil uplatniť svoje ústavné právo a zúčastnil sa demonštrácie na, ktorej niečo kričal.

Toto bol prakticky pokus o popravu za kričanie na denonštrácii.

Na internete bolo zverejnené číslo strieľajúceho policajta: č. 309487

Táto streľba do demonštrantov sa udiala 1.septembra na sviatok dňa Ústavy Slovenskej republiky.

Ústava Slovenskej republiky (článok 32): Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.

Dôkaz o beštiálnom konaní strieľajúceho policajta (č.309487) je aj reakcia jeho kolegov. Bolo tam približne 20 policajtov a 19 z 20 policajtov nepovažovali za nutné ani len použiť hmaty a chvaty proti kričiacemu demonštrantovi, ale ten jeden policajt (č. 309487) beštiálne z približne jedného metra napálil gumový projektil do krku kričiaceho demonštranta a chýbali len milimetre, aby ho tam doslova popravil strelou do krčnej tepny! Toto bol beštiálny pokus o popravu za kričanie na demonštrácii!

Ja sa pýtam ako tento policajt mohol prejsť cez „sito“ výberových konaní? Zjavne niekto pochybil aj pri výberových konaniach a psychologických posudkoch tohto strieľajúceho policajta č.309487.

Za samozrejmosť považujem okamžité postavenie tohto policajta (č.309487) mimo službu, následne jeho výpoveď z policajného zboru SR a následné trestné stíhanie za nezákonnú streľbu do oblasti krku, hrudníka a srdca demonštrantov, ktorá mohla viesť k ich smrti.

Ten strieľajúci policajt (č.309487) do oblasti krku, hrudníka a srdca demonštrantov hrubo porušil zákon o policajnom zbore (Zákon č. 171/1993 Z.z. o Policajnom zbore).

Zákon č. 171/1993 Z.z. o Policajnom zbore

§ 61a Použitie špeciálneho streliva

(1) Špeciálnym strelivom sa na účely tohto zákona rozumie strelivo s gumovým projektilom, strelivo s projektilom naplneným značkovacím farbivom, strelivo s projektilom naplneným slzotvornou látkou.

(2) Policajt je pri služobných zákrokoch oprávnený použiť

a) gumové projektily

  1. v nutnej obrane alebo v krajnej núdzi, ak nie sú podmienky na použitie zbrane, na zaistenie bezpečnosti inej osoby alebo vlastnej osoby, ak vyzvaná osoba neupustí od útoku,

2. ak nemožno inak prekonať odpor smerujúci k zmareniu služobného zákroku

§ 63 Ak policajt zistí, že pri použití donucovacích prostriedkov došlo k zraneniu osoby, je povinný, ak to okolnosti dovolia, poskytnúť zranenej osobe prvú pomoc a zabezpečiť jej lekárske ošetrenie.

§ 64

(1)Policajt je povinný neodkladne hlásiť svojmu nadriadenému každý služobný zákrok, pri ktorom použil donucovacie prostriedky.

(2)Ak vzniknú pochybnosti o oprávnenosti alebo primeranosti použitia donucovacích prostriedkov alebo ak pri ich použití bola spôsobená smrť, ujma na zdraví alebo škoda na majetku, je nadriadený povinný zistiť, či boli použité v súlade so zákonom. O výsledku zistenia napíše úradný záznam.

VIDEOPolicajt strieľal z približne jedného metra gumovými projektilmi demonštrantom do oblasti ich krku, hrudníka a srdcahttps://youtu.be/MjMfDUkrpeI

Pokiaľ sa preukáže, že išlo o pokus o zabitie, tak v súbehu so zločinom zneužitia právomoci verejného činiteľa, môže byť tento strieľajúci policajt odsúdený aj na doživotie.

OČTK majú odposluchy ako Lipšic a Mikulec koordinovali a riadili činnosť organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „, ktorí boli od 13. 05. 2021 so súhlasom súdu 24-hodín denne odpočúvaní. OČTK majú z odposluchov k dispzícii množstvo materiálu svedčiaceho aj o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)!

17.09.2021

Lipšic (Oľano) a Mikulec (Oľano) budú zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby! Je to nezvratné! OČTK (orgány činné v trestnom konaní) zozbierali z odposluchov množstvo dôkazov nespochybniteľne svedčiacich o trestnej činnosti Lipšica (Oľano) a Mikulca (Oľano)! Lipšic a Mikulec budú čoskoro zadržaní presne takisto ako boli zadržaní členovia organizovanej skupiny [...]

Lipšic a Mikulec spolupracovali s organizovanou skupinou vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „. Nespochybniteľné dôkazy priamo v policajných spisoch! Aj Lipšic a Mikulec budú musieť byť zadržaní a umiestnení do kolúznej väzby, tak ako členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol. „!

16.09.2021

Členovia organizovanej skupiny vyšetrovateľov NAKA „Čurilla a spol“ (Čurilla, Ďurka, Sabota, Mašin) boli zadržaní policajnou inšpekciou a boli aj súdom umiestnení do kolúznej väzby. V kolúznej väzbe skončil aj Mikulcom poverený riaditeľ policajnej inšpekcie Scholtz, ktorý na Mikulcov pokyn úzko spolupracoval zo skupinou „Čurilla a spol.“. UZNESENIE O [...]

Matovičove prostitútky Čurilla a spol. zadržané. Zapredali sa Matovičovmu zločineckému režimu a tak aj skončia, ako zločinci odsúdení na dlhoročné tresty

13.09.2021

Potvrdzujú sa moje predpoklady, že po zadržaní mafiánskych kajúcnikov Petrova, Zemana a Dömötöra a po spísaní ich výpovedí a priznaní o tom ako boli súčasťou organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, sa spustí „lavínový efekt“, ktorý skôr či neskôr strhne kompletne všetkých členov tej organizovanej skupiny organizujúcej [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 41
Celková čítanosť: 248377x
Priemerná čítanosť článkov: 6058x

Autor blogu

Kategórie