M. Černák si oslavuje s „celebritnou“ čvargou (A. Végh, Rytmus) a ku generálovi M. Lučanskému nepustili ani len jeho manželku!

1. septembra 2021, oliver, Nezaradené

D. Púchovský pracujúci pre políciu sa k tejto fotke vyjadril takto:

„Rytmus, Atilla Végh a ich partia navštívila oddiel doživotne odsúdených väzňov v Leopoldove. Toto je fotka zla. Nikdy sme nemohli vidieť pokope toľko vrahov. Za každou tvárou sa skrýva niekoľko obetí v podobe nevinných ľudských životov. Títo ľudia zavraždili odhadom viac ako 50 ľudí,” vyjadril sa D. Púchovský.

Čo asi cítia príbuzný tých zavraždených pri pohľade na túto fotografiu? 

Masoví vrahovia sú súdmi odsúdení za masové vraždenie a ďalšie zločiny a potom nejaký „celebritný“ vulgárny primitív Vrbovský s ďalšou „celebritou“ Véghom oslavujú týchto masových vrahov, obdivne sa o nich vyjadrujú, robia si s nimi fotky v tesnom objatí s rukami na pleciach a tým zľahčujú ich zločiny a masové vraždenie.

Takže takýto masoví vrahovia na čele s M. Černákom (minimálne 20 vrážd) si oslavujú s „celebritnou“ čvargou A. Véghom a P. „Rytmusom“ Vrbovským a generála Lučanského nemohla navštíviť ani jeho manželka!

Ako je možné, že masový vrah M. Černák má vo väzení takéto privilégia a oslavuje si tam vo väzení s tou „celebritnou “ čvargou (A. Végh, Vrbovský) a fotí sa tam s nimi v tesnom objatí s rukami na pleciach?

Ak si masový vrah M. Černák môže vo väzení dovoliť toto, čo všetko si ešte môže dovoliť?