A. Végh a Rytmus sú odpad spoločnosti oslavujúci masového vraha M. Černáka!

31. augusta 2021, oliver, Nezaradené

Masový vrah M. Černák zverejnil cez svojich „adminov“ na svojom Facebooku fotografiu, kde ho oslavujú a obdivujú zápasník A. Végh a rapper Rytmus (vlastným menom P. Vrbovský).

A. Végh sa obdivne, oslavujúco vyjadril o masovom vrahovi M. Černákovi:

„Cecky, breitlingy, vážny frajer, ujo,” vyjadril sa Végh obdivne o masovom vrahovi M. Černákovi.

Týmto vyzývam všetky média, firmy, hudobné vydavateľstvá, organizátorov zápasnických zápasov, aby ukončili akúkoľvek spoluprácu s A. Véghom a P. Vrbovským, inak budú spájaný s týmito obdivovateľmi masového vraha M. Černáka a tým pádom aj s masovým vrahom M. Černákom.

Týmto vyzývam všetkých normálnych ľudí, aby vyjadrili odpor (prípadne ich aj bojkotovali) k médiam, firmám, hudobným vydavateľstvám, organizáciam zápasnických športov, ktoré akýmkoľvek spôsobom spolupracujú s A. Véghom a P. Vrbovským, obdivovateľmi masového vraha M. Černáka.

Je zjavné, že A. Végh a P. Vrbovský majú blízko k živlom živiacim sa organizovanou kriminalitou a keby sa A. Végh a P. Vrbovský nejakým spôsobom nepresadili v zápasnických športoch (Végh) a rape (Vrbovský), tak by sa pravdepodobne sami živili organizovanou kriminalitou a možno by aj vraždili ako masový vrah M. Černák, ktorého obdivujú a oslavujú.

M. Černák je masový vrah odsúdený za vraždy šiestich ľudí a objednávku jednej vraždy. V roku 2020 sa priznal k ďalším 14 vraždám.