Takí ako B.Kollár patria medzi najnebezpečnejších roznášačov pohlavných chorôb

18. augusta 2021, oliver, Nezaradené

Kollár je deviant platiaci si za služby aj gay-prostitútov. Dôkazy sú na stránke https://kollarjeuchyl.com/.

Gay-prostitúti „pohlavne obsluhujú“ množstvo kadejakých ich deviantných klientov (ako je aj Kollár) a sú od nich nakazení množstvom pohlavných chorôb, ktorými následne nakazia ďalších svojich deviantných klientov (ako je aj Kollár).

Deviant Kollár potom na peniaze láka a súloží s množstvom „zlatokopiek“, prostitútiek, kdejakých fľandier, „ľahkých žien“ a aj mladistvých (žiaľ aj pod 15 rokov) a medzi všetky tieto „ženy“, Kollár potom roznesie všetky tie pohlavné choroby, ktoré nachytal od tých gay-prostitútov.

Všetky tie Kollárove „ženy“ s ktorými súložil dostanú od Kollára okrem nejakých peňazí aj takmer všetky možné typy pohlavných chorôb ako sú napríklad:

Takí ako Kollár patria medzi najnebezpečnejších roznášačov pohlavných chorôb a to preto, že takí ako Kollár „preskakujú“ od gay-prostítutov k heterosexuálnym ženám, ktoré Kollár následne nakazí a tie Kollárom nakazené heterosexuálne ženy potom roznášajú všetky tie pohlavné choroby medzi nič netušiacich ľudí, ktorí s tými Kollárom nakazenými ženám budú niekedy súložiť. Preto každý občan SR, ktorý má zdravý rozum, by sa mal bezpodmienečne vyhýbať akéhokoľvek „bližšieho“ kontaktu so ženami, o ktorých je známe že niekedy súložili s deviantom Kollárom alebo je možné, že niekedy mohli súložiť s deviantom Kollárom.

A takýto perverzný deviant Kollár je predsedom Národnej rady Slovenskej republiky, ktorý má reprezentovať Slovenskú republiku doma a v zahraničí ako jeden z troch najvyšších ústavných činiteľov Slovenskej republiky!

Hanba!

Zdroj: https://kollarjeuchyl.com/

Deviant Kollár sa cez víkend „bujačil“ po Bratislave s ďalšou z radu prostitútiek, „zlatokopiek“,“ľahkých žien“.

(Zdroj: V. Benko)