Zadržali mafiána Petrova! Teraz nastane reťazová reakcia výpovedí, priznaní a zatýkania, na konci ktorej príde zatknutie Matoviča, Lipšica a Mikulca!

13. augusta 2021, oliver, Nezaradené

Zadržali mafiána Petrova! Teraz nastane reťazová reakcia výpovedí, priznaní a zatýkania, na konci ktorej príde zatknutie Matoviča, Lipšica a Mikulca, ktorí následne skončia v kolúznej väzbe a neskôr budú súdmi odsúdení na dlhoročné tresty odňatia slobody za organizovanie nezákonných manipulácií trestných konaní!

Zadržanie Petrova bude znamenať jeho priznanie, že výpovede manipuloval v spolupráci s vyšetrovateľom NAKA Čurillom, špeciálnymi prokurátormi Repom a Šúrekom a s niekoľkými ďalšími členmi organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní.

Čurilla, Repa a Šúrek budú následne zadržaní a priznajú sa, že konali na pokyn Lipšica, Mikulca a Matoviča ako členovia organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní!

Potom bude nasledovať zadržanie Lipšica, Mikulca a Matoviča, ktorí budú obvinení ako hlavní organizátori manipulácii trestných konaní a následne budú daní do kolúznej väzby a neskôr odsúdení na dlhoročné tresty odňatia slobody.

Uväznenie Matoviča bude okrem iného znamenať pád Matovičovo-Hegerovej vlády a následne predčasné parlamentné voľby.

Členovia organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní: Matovič, Lipšic, Mikulec, Kovařík, Repa, Šúrek, Makó, Petrov, Zeman.

Matovič
Petrov
Zeman