Lipšic bude zadržaný! Je to len otázkou času! Spolu s Lipšicom budú zadržaní aj Repa, Šurek, Čurilla, Kovařík, Mikulec a niekoľko ďalších členov organizovanej skupiny organizujúcej manipuláciu trestných konaní a následne skončia v kolúznej väzbe

11. augusta 2021, oliver, Nezaradené

Lipšic, Repa, Šurek a Čurilla unikli doslova len o vlások zadržaniu a kolúznej väzbe, a to len vďaka ich komplicom Mikulcovi a Kovaříkovi, ktorí nezákonne zmarili zadržanie mafiánskych kajúcnikov Petrova a Zemana.

Ale Lipšic s Repom, Šurekom a Čurillom sa zadržaniu a kolúznej väzbe aj tak nevyhnú. Ich komplici ako Mikulec a Kovařík nebudú donekonečna vo svojich funkciách ministra vnútra a policajného prezidenta, vďaka ktorým môžu nezákonne zasahovať do vyšetrovania!

Po páde Matovičovo-Hegerovej vlády padnú zo svojich funkcií aj takí zločinci ako Mikulec a Kovařík a potom už nič nebude brániť zadržaniu mafiánskych kajúcnikov Petrova a Zemana a následne zadržaniu a uväzneniu kompletne celej organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní, do ktorej okrem iných patria Lipšic, Repa, Šurek, Čurilla, Mikulec, Kovařík, Petrov, Zeman, Makó. Na samom vrchole tejto organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní je Matovič.

Bezpodmienečne sa bude musieť vyšetriť aj to či do tejto organizovanej skupiny organizujúcej manipulácie trestných konaní patrili a ak áno do akej miery sa v nej angažovali osoby: Kliment, Kysel, Záleská, Tódová, Kyselica.